Lenticche con zampone

de Bya Ralu in Porc, 19 Ian 2016 | 4486 vizualizari

COMENTARII (31)

dantes 1

20.01.2016, 12:09

Buna!

Bya Ralu 1

20.01.2016, 14:35

miki_a 1

21.01.2016, 00:06

mihaelar63 1

21.01.2016, 09:19

Suna exotic No , mi-am amintit si fredonez melodia aia ,, Suna periculos , trage fusta mai jos "' ))
Mie imi place ca dai denumirea originala . Sa nu mai fie nedumeriri da si tu in introducere explicatii

Bya Ralu 1

21.01.2016, 16:11

pai am dat mihaela )

Bya Ralu 1

21.01.2016, 16:12

Un preparat care se mananca de revelion in Italy Linte cu picior de porc

Se mananca cu zampone sau cotechino, eu vazusem o reteta pe internet unde acest cotechino era fiert impreuna cu lintea, asa am facut si eu cu zamponele, doar ca acesta este putin mai gras, dar a fost bun oricum.

Zamponele se fierbe normal separat in folia in care este,dupa care se poate pune peste linte.

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1451 puncte

RODIMUR

1171 puncte

oanapl

1007 puncte

vasimur

166 puncte

Rahela Velicu

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]