Kaiserschmarrn

de Oana in Prajituri, 23 Feb 2010 | 11890 vizualizari

COMENTARII (32)

anisoara 1

28.02.2010, 16:43

Si inca un moment interesant. Prepara aluatul acesta asa cum la-i descris, bate foarte bine albusurile aparte bine si foarte atent adaugale in aluat , amestecind cu o lopatica de lemn treptat. Prajeste pankeikuri mici , care se adauga in tigaie cite o lingurita de aluat. Vei observa ceva foarte interesat.-In momentul cind vei intoarce pe cealalata parte, ca sa le prajesti, ele se vor ridica si vor primi o forma de pernuta sau delusor. . Adica vor esi foarte pufoase si inflate ,cu aer mult in ele.
Acest moment se intimpla ca au fost adaugate albusurile aparte batute bine.
Iti doresc sucese si armonie in toate

Oana 1

28.02.2010, 20:20

Anisoara, saru'mana pt. sfaturi Am mancat niste blinii buni la St. Petersburg cu icre rosii, unele cu pui, apoi cu dulceturi, dementiale

Michelle 1

22.03.2010, 14:22

elena1988 1

10.03.2011, 17:44

merceleo 1

23.01.2012, 14:49

Voiai sa scrii "Kaiserschmarrn" probabil?

diaconta 1

23.01.2012, 14:53

Merceleo,nu-i asa ca-i usor de analizat si criticat retetele? mai greu cu preparatul
daca nu preparam o mancare,nu scriem reteta,nu riscam nici sa gresim

Oana 1

25.01.2012, 11:09

Da, probabil...voi corecta Multumit/a?

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

pe 06.06 la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

pe 06.06 la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

pe 06.06 la 10:12

Salată cu cartofi noi la cuptor - Rețeta gustoasă și plină de savoare

pe 05.06 la 08:10

Prăjitura cu pișcoturi și cremă cu Nutella - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 04.06 la 10:16

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chec cu mere si glazura de caramel