Icre de fasole

de katty in Mancaruri de post, 5 Ian 2021 | 12376 vizualizari

COMENTARII (14)

MotanLaOale 1

05.01.2021, 14:08

RODIMUR 1

05.01.2021, 14:19

Noi îi zicem ”fasole bătută” și ne place foarte mult...! Dar cât putem, evităm conservele...

katty 1

05.01.2021, 14:32

Rodica, nu este deloc fasole batuta. Lamaia ii schimba total gustul. Si sa stii ca nici mie nu imi plac conservele, dar pentru o portie mica am preferat sa cumpar conserva decat sa fierb fasole, caci stim cat de greu se fierbe.

Rahela Velicu 1

05.01.2021, 14:46

Nu am facut niciodata, insa trebuie incercate! Merci de idee!

Ancutsa 1

05.01.2021, 14:48

RODIMUR 1

05.01.2021, 15:40

Bine, Katty, chiar m-ai făcut curioasă, așa că data viitoare când vom face fasole bătută vom adăuga lămâie să vedem cum este... Te înțeleg perfect că nu ai timp, având un serviciu greu și rețeta ta este ”de avarie” ca să zicem așa, pentru cei care nu pot sta mult timp în bucătărie. Eu mă refeream doar la noi, care fiind pensionari, avem timp destul să preparăm mâncarea din ingrediente proaspete (de fapt, după câte îmi amintesc, n-am folosit niciodată fasole conservată, chiar dacă eram mai ocupată.)

Gherca Daniela 1

05.01.2021, 16:33

abstract01 1

05.01.2021, 19:08

oanapl 1

05.01.2021, 19:33

Ce idee bună!

mihaelar63 1

05.01.2021, 22:55

Bun !!!!

Constelatialeu 1

05.01.2021, 23:53

Asa imi plac si mie

Panacris 1

06.01.2021, 09:43

dantes 1

06.01.2021, 11:00

Bun!

Rocsi 1

06.01.2021, 20:29

Ce bunatate!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Quiche cu dovlecei - Varianta rapidă cu lipie

ieri la 09:50

Frigănele reinterpretate la cuptor - Super gustoase și rapide

pe 01.07 la 10:33

Mic dejun buzunar - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 30.06 la 15:08

Salată de morcovi cu iaurt - Gust și prospețime într-o rețetă super rapidă

pe 28.06 la 11:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mancare de post - Galuste cu soia