Humus reteta

de Ksenya in Aperitive / Garnituri, 21 Apr 2015 | 6474 vizualizari

COMENTARII (19)

Merisor 1

21.04.2015, 17:02

Ce pozaaa, ce prezentare!

Ksenya 1

21.04.2015, 17:04

Adele 1

21.04.2015, 17:06

Dya Daniela Andrei 1

21.04.2015, 17:18

Lau 1

21.04.2015, 17:28

Bya Ralu 1

21.04.2015, 17:36

ce bun e si ce fain arata

Oana 1

21.04.2015, 17:56

Delicios!

simona72 1

21.04.2015, 18:04

Imi place tare mult iar prezentarea eate minunata!!

Gherca Daniela 1

21.04.2015, 19:02

reisnaor_2006 1

21.04.2015, 19:05

Ksenya 1

21.04.2015, 20:39

Multumesc de trecere,ma bucur ca va place!

Rocsi 1

21.04.2015, 21:34

Ce prezentare!

Mihaela11_jo 1

22.04.2015, 08:23

F apetisant si gustos
PS. Nautul in tarile arabe se lasa in apa in care se dizolva o lingura de bicarbonat de sodiu si la fierbere se adauga 1/4 lingurita de bicarbonat de sodiu pt a se inmuia mai bine. Felicitari pt reteta e minnata.O zi buna!

dantes 1

22.04.2015, 09:00

bun!

Ksenya 1

22.04.2015, 10:00

Multumesc de trecere!

Ksenya 1

22.04.2015, 10:01

Mihaela 11_jo,multumesc de informatie.

Mihaela11_jo 1

22.04.2015, 20:45

Gicuta 1

06.05.2015, 14:47

Arata tare bine!

mihaelar63 1

05.01.2016, 15:26

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de fistic - Deliciu fin si aromat

pe 18.04 la 22:32

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

pe 17.04 la 15:50

TOP
utilizatori

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

UrsanMihaela

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitive bruschete cu naut