Hrisca in lapte

de Mama_Lizica in Prajituri, 19 Feb 2010 | 28925 vizualizari

COMENTARII (5)

Natalia 1

20.02.2010, 08:59

Ba contine glucide hrisca, cum sa nu. Orice cereala contine glucide sau carbohidrati. Hrisca are cam 71 g la 100 g. Glucidele (sau carbohidratii) sint sursa principala de energie a organismului. Gluten intr-adevar nu are, la fel ca si porumbul, orezul si tapioca, singurele cereale fara gluten.

Referitor la reteta: e intr-adevar delicioasa hrisca fiarta in lapte.

Mama_Lizica 1

20.02.2010, 09:46

Ai dreptate, Natalia, mersi!

silvi0ara 1

20.02.2010, 10:03

Interesant.Nu am mancat niciodata.

Teo 1

20.02.2010, 19:32

Mama Lizica ,face bun ce face!bravo!

Ina 1

21.03.2012, 09:26

Am o punguta de hrisca si chiar nu stiam ce sa fac cu ea
Acum stiu Multumesc!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura pufoasă cu caise - Super delicioasă și ușor de făcut

ieri la 09:10

Clătită asiatică - Super gustoasă și ușor de făcut

pe 09.06 la 10:35

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

pe 06.06 la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

pe 06.06 la 12:34

TOP
utilizatori

Rocsi

1252 puncte

mirela0911

1000 puncte

Constelatialeu

1000 puncte

vasimur

196 puncte

RODIMUR

186 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura pufoasa