Gulas de cartofi reteta delicioasa de post

de Nadyne in Mancaruri de post, 23 Noi 2016 | 22744 vizualizari

 

Gulas de cartofi reteta delicioasa de post
Este o mancare pe cat de simplu de preparat, pe atat de gustoasa si potrivita in zilele de post.

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente Gulas de cartofi reteta delicioasa de post
  • 1,2 kg cartofi
  • 3 ardei grasi
  • 6 cepe mari
  • 1 legatura patrunjel sau marar
  • 1 lingurita paprika ardei dulce
  • 1/2 lingurita paprika iute
  • 1 1/2 lingurita chimen
  • putin cimbru
  • 2 foi dafin
  • 1 lingura pasta de tomate
  • sare
  • ulei
Portii: 8
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gulas de cartofi reteta delicioasa de post:

     Cum se prepara Gulas de cartofi reteta delicioasa de post

Ceapa curatata si spalata se taie pestisori si se caleste in cateva linguri de ulei, turnand din cand in cand cate putina apa calda, pana se inmoaie bine si formeaza un sos.

     Adaugam ardeii spalati, curatati si taiati fasii nu foarte subtiri.

     Lasam legumele la calit cateva minute, adaugam boiaua, cimbrul, chimenul, foile de dafin si apoi cartofii taiati cubulete.

     Turnam apa cat sa acopere legumele si lasam sa fiarba pana cand cartofii sunt bine patrunsi.

     La final, adaugam pasta de tomate si verdeata tocata marunt.

     Servim cu muraturi sau salata. Recomandam si salata de cartofi Olivier.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gulas de cartofi reteta delicioasa de post" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de morcovi cu castraveți - Proaspătă, răcoritoare și energizantă

ieri la 09:36

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

pe 03.07 la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

pe 03.07 la 09:48

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de cartofi, de post