Gratar cu risotto

de Ancutsa in Porc, 4 Mar 2018 | 3465 vizualizari

COMENTARII (17)

portiadelumina 1

04.03.2018, 18:33

Mănânc rareori orez, deh, reminiscențe ale unor timpuri în care am mâncat prea mult „balast”, ceea ce nu înseamnă că nu apreciez un meniu ce are la bază orezul, cu atât mai mult cu cât tu, spre bucuria mea, ca cititor și gurmand, constat că ai folosit la pregătire untul. Fain!

RODIMUR 1

04.03.2018, 18:45

Foarte bun!

mirela0911 1

04.03.2018, 18:51

La ora asta as servi ciupercile! Cu buna mancare i-ai rasfatat! Sanatate!

vasimur 1

04.03.2018, 19:15

MotanLaOale 1

04.03.2018, 19:26

Bya Ralu 1

04.03.2018, 19:31

bun

Spiridus 1

04.03.2018, 20:20

Ce bine arata!

mihaelar63 1

04.03.2018, 20:53

Buna papica !!!!

Rocsi 1

04.03.2018, 21:13

Chiar este un meniu gustos si foarte satios! Bun, bun!

diaconta 1

04.03.2018, 21:58

Pot sa vin la masa?

oanapl 1

04.03.2018, 21:58

Yami!

miki_a 1

04.03.2018, 22:10

Immmm, ce meniu bogat și gustos, mai ales pentru o zi rece!

katty 1

04.03.2018, 22:36

Delicios!

kytz 1

05.03.2018, 05:36

Bun și gustos!

elucubratiiculinare 1

05.03.2018, 09:14

Ancutsa 1

05.03.2018, 09:55

Va multumesc mult! Ma bucur mult ca v-a placut!

Rahela Velicu 1

05.03.2018, 15:45

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână cu mărar - Rețeta ușoară și savuroasă

ieri la 11:14

Pâinici fără frământare - Super simple și gustoase

pe 05.11 la 11:02

Rulouri cu brânză feta și spanac - Savuroase și ușor de făcut

pe 04.11 la 07:19

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 21:44

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]