Gem-marmelada de coarne

de Ksenya in Dulceata / Gem, 3 Sep 2020 | 4085 vizualizari

COMENTARII (11)

MotanLaOale 1

03.09.2020, 16:30

RODIMUR 1

03.09.2020, 16:41

Cred că are un gust excelent, dar eu i-aș spune gem (sau numai marmeladă), pentru că, după câte știu eu, dulceața se face cu sirop bine legat și cu fructe întregi...

Ksenya 1

03.09.2020, 17:15

Rodimur,la textura e bine legata de o tai cu cutitul ,specific marmeladei (ce nu e specific gemului),insa nu e trecuta prin sita pana devine piure ca sa fie marmelada dupa carte. E un fel de gem-marmelada mai degraba.
Multumesc de atentie.
yahoo06.gif

RODIMUR 1

03.09.2020, 17:42

Te cred, Ksenya și am încredere că este ceva foarte bun, chiar mă tentează. Mă refeream doar la denumirea cât mai exactă cu putință...

Ksenya 1

03.09.2020, 17:48

Rocsi 1

03.09.2020, 20:37

Cred ca a iesit foarte buna!

Panacris 1

03.09.2020, 20:48

Hmm, bună, bună! Anul acesta a fost prima oară când am găsit la piață în cartierul meu! Sau mă rog, nu oi fi băgat în seamă până acum! am luat doar un pahar și l-am savurat așa proaspăt! Acum mă faci să merg în piață, să fac noi achiziții și bunăciuni! Mulțumim pentru rețetă!

vasimur 1

03.09.2020, 22:24

dantes 1

04.09.2020, 09:35

Buna!

oanapl 1

07.09.2020, 13:17

Delicioasa!

RuxyRux 1

28.10.2020, 21:29

Preferata mea

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi noi cu usturoi verde - Gust și prospețime într-un preparat simplu, de sezon

ieri la 19:29

Tort cu mure si ciocolata - Deliciu festiv cu fructe

de oanapl 8

pe 26.04 la 22:27

Cartofi prăjiți cu ouă ochiuri - Rețeta îmbunătățită și gustoasă

pe 25.04 la 09:05

Bărcuțe cu spanac și ouă - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 25.04 la 08:41

Noodles cu porc și legume – Rețeta savuroasă și rapidă

pe 25.04 la 08:35

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Dulceata de cirese amare