Gem de visine

de Anamaria7 in Dulceata / Gem, 10 Iul 2011 | 14022 vizualizari

COMENTARII (10)

mihaelaM 1

10.07.2011, 15:23

RuxyRux 1

10.07.2011, 15:23

Imi place comparatia arata bestial si crede-ma ca la mine ploua

mirela0911 1

10.07.2011, 15:58

Cred ca e cel mai bun gem

Ina 1

10.07.2011, 16:47

Ce-mi place

Rocsi 1

10.07.2011, 18:24

interesanta reteta..intai fierbi visinele si apoi pui zaharul

adry88 1

10.07.2011, 21:31

horia 1

11.07.2011, 00:09

ce bine arata,wowwwwww!

mamaieelena 1

11.07.2011, 07:36

Lau 1

11.07.2011, 13:53

bune

IonescuAdriana 1

03.07.2018, 22:16

"In caz ca va e frica de fermentatie (pentru ca are mai putin zahar), puteti sa puneti borcanele in cuptor la foc mic pentru 30 min."
As dori sa stiu cum procedam :se pun- la cuptor -borcanele cu capacul atasat/sau nu,? daca se pun : prosop si apa de 2 degete sub ele /sau nu?,daca dupa trecerea celor 30 de min se lasa in cuptor cu capacul pus? sau cu el nepus pt formarea pojghitei? sau cu usa cuptorului inchisa sau deschisa/? Multumesc pt precizari

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

ieri la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

Ștrudel cu caise - Rețeta super rapidă și delicioasă

pe 20.06 la 15:26

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gem de visine cu zmeura si menta