Gem de visine

de Anamaria7 in Dulceata / Gem, 10 Iul 2011 | 14150 vizualizari

COMENTARII (10)

mihaelaM 1

10.07.2011, 15:23

RuxyRux 1

10.07.2011, 15:23

Imi place comparatia arata bestial si crede-ma ca la mine ploua

mirela0911 1

10.07.2011, 15:58

Cred ca e cel mai bun gem

Ina 1

10.07.2011, 16:47

Ce-mi place

Rocsi 1

10.07.2011, 18:24

interesanta reteta..intai fierbi visinele si apoi pui zaharul

adry88 1

10.07.2011, 21:31

horia 1

11.07.2011, 00:09

ce bine arata,wowwwwww!

mamaieelena 1

11.07.2011, 07:36

Lau 1

11.07.2011, 13:53

bune

IonescuAdriana 1

03.07.2018, 22:16

"In caz ca va e frica de fermentatie (pentru ca are mai putin zahar), puteti sa puneti borcanele in cuptor la foc mic pentru 30 min."
As dori sa stiu cum procedam :se pun- la cuptor -borcanele cu capacul atasat/sau nu,? daca se pun : prosop si apa de 2 degete sub ele /sau nu?,daca dupa trecerea celor 30 de min se lasa in cuptor cu capacul pus? sau cu el nepus pt formarea pojghitei? sau cu usa cuptorului inchisa sau deschisa/? Multumesc pt precizari

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pancakes cu ciocolată și afine - Desert irezistibil de gustos

ieri la 14:16

Cordon bleu de vinete - Varianta light și gustoasă

ieri la 09:15

Chec Pina Colada - Pufos, aromat si usor de facut

de RODIMUR 8

pe 21.08 la 23:04

Piept de pui cu sos de ardei copti si smantana - Aromat si gustos

de Caty 3

pe 21.08 la 22:18

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gem de visine