Gem de caise

de dakris in Dulceata / Gem, 16 Iul 2012 | 7530 vizualizari

COMENTARII (22)

MotanLaOale 1

16.07.2012, 08:37

T I M E A 1

16.07.2012, 08:42

cel mai bun gem

dakris 1

16.07.2012, 08:45

Da, Timea, asa este

dakris 1

16.07.2012, 08:45

Multumesc, MotanLaOale!

Poliana 1

16.07.2012, 08:50

Idem Timea!!

Panacris 1

16.07.2012, 08:51

Delicios gemul! Am facut si eu

La Ancuta 1

16.07.2012, 08:52

am facut si eu in weekend. Este printre preferatele noastre

T I M E A 1

16.07.2012, 08:56

deci ai reusit sa faci si tu Ancuta! bv, ce urmeaza sa facem acum? prune?

laura_n 1

16.07.2012, 08:59

o deliciosenie

Lau 1

16.07.2012, 09:21

delicioasa

diaconta 1

16.07.2012, 09:43

superb arata

oana_pisicutza16 1

16.07.2012, 10:03

yamiii

mamaieelena 1

16.07.2012, 10:04

La Ancuta 1

16.07.2012, 10:31

da Timea, am facut din 10 kg de caise. Pana la prune mai avem de asteptat . Am zis ca nu mai fac nimic, ca am pivnita plina

Rocsi 1

16.07.2012, 11:12

Foarte bun!

Bya Ralu 1

16.07.2012, 12:34

super

deliciousflavours 1

16.07.2012, 15:40

imi place foarte mult culoarea...este delicios cu siguranta!

gaby_gabytza 1

16.07.2012, 16:16

Angelina_Elena 1

16.07.2012, 19:15

este atat de delicios!

mirela0911 1

16.07.2012, 19:42

Ce culoare si ce bun e!

iry-gabriela 1

16.07.2012, 22:03

arata bine

dakris 1

18.07.2012, 08:40

va multumesc pt comentarii si aprecieri!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

ieri la 16:29

Sandwich cu șnițel și sos chimichurri - Savoare și aromă într-o rețetă rapidă

ieri la 11:26

Chiftele de pui la cuptor în stil turcesc - Super rapide, aromate și delicioase

pe 23.10 la 10:34

Tartă cu cremă de lămâie și lapte condensat - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 22.10 la 11:19

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]