Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de Dana Cristea - pusikmea in Porc, 24 Apr 2010 | 6839 vizualizari
nadina73 1
trebuie sa fie bun ,asteptam furculitele sa apara
Dana Cristea - pusikmea 1
trebuie, nu am gustat, eu nu prea mananc carne de porc, dar sotulm eu a zis ca a fost buna
Rocsi 1
arata tare bine.dar de ce ai pus bicarbonat?
rocsi, am pus bicarbonat in compozitia pt marinat pt ca asa se frageseste mai bine
ela 1
vreau si eu
prinde si tu o bucata
a nu stiam...mersi de raspuns
cu placere rocsi
TRIMITE COMENTARIU
de RODIMUR 8
de Bucataras 8
de Gherca Daniela 5
de oanapl 8
de Constelatialeu 9
de Retete_gustoase 1
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
la 10:45
pe 15.11 la 13:17
pe 14.11 la 14:39
pe 14.11 la 14:04
pe 14.11 la 10:46
4 comentarii
3 comentarii
7 voturi
6 voturi
RODIMUR
Bucataras
MotanLaOale
Ubulika 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Rocsi 9
458 puncte
Sidy 1
200 puncte
Lau 9
159 puncte
Andra_Constantinescu 6
112 puncte
mihaelar63 9
100 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de simona72 8
de Oana 9
de Panacris 9
de mihaelar63 9
de madi_marin 7
de Razvan Constantinescu 1
de AlexTeacher 1
de - Andreea - 7
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!