Fond alb de pui

de Sylvia in Pui, 18 Feb 2014 | 7839 vizualizari

COMENTARII (22)

Sylvia 1

18.02.2014, 11:21

asa cum v-am promis o sa incep o serie in care sa va vorbesc de fondurisi se baze de sosuri iar mai apoi despre cateva sosuri simple, sper sa gasiti utile aceste retete

Satisfyyourcravings 1

18.02.2014, 11:34

Chiar aveam nevoie de un ghid! Super!

Mitinita 1

18.02.2014, 11:39

tot timpul fac si eu si o congelez. De cuisoare nu stiam

Sylvia 1

18.02.2014, 11:40

cuisoarele si buchetul garni fac diferenta intre fond si supa de pui, dau acel gust putin diferit

Constelatialeu 1

18.02.2014, 11:44

Chestii profii dar foarte interesante ! Multam Silvia pentru reteta..

Ela68 1

18.02.2014, 11:59

nu stiam ca se pune in apa fierbinte, interesant

marianascarlat 1

18.02.2014, 12:06

Foarte interesant!

Florentina_Cristina 1

18.02.2014, 12:11

MotanLaOale 1

18.02.2014, 12:27

Alina26 1

18.02.2014, 12:33

mena29 1

18.02.2014, 12:48

De retinut!

Pushaa 1

18.02.2014, 13:05

Lau 1

18.02.2014, 13:08

Bunica 1

18.02.2014, 13:57

De trecut repede la favorite!

Merisor 1

18.02.2014, 14:05

Super!

_Alina_ 1

18.02.2014, 14:59

Instant la favorite.

Bya Ralu 1

18.02.2014, 15:46

super

laura_n 1

18.02.2014, 16:23

o idee excelenta!

Rocsi 1

18.02.2014, 19:01

Este super.

tiby 1

19.02.2014, 11:52

Dea_Dea 1

19.02.2014, 16:32

Super

MOKUSKA 1

02.05.2014, 20:59

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu legume la cuptor - Rețeta ușoară și gustoasă

pe 24.12 la 12:03

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

pe 24.12 la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

pe 24.12 la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

pe 24.12 la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

pe 24.12 la 08:25

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]