Foietaj cu branza si parizer

de Julie in Aperitive / Garnituri, 20 Mai 2010 | 6654 vizualizari

COMENTARII (7)

Rocsi 1

20.05.2010, 16:47

frumoase si imi plac tare mult

epurasha2bb 1

20.05.2010, 18:00

lia maria 1

20.05.2010, 19:39

sant tare frumose

Bunica 1

20.05.2010, 21:51

Sunt frumoase! Cred ca daca le ungeai cu galbenus de ou ieseau stralucitoare.

Julie 1

21.05.2010, 10:03

Buna idee Bunica! Data viitoare asa o sa fac! Vedeti cine are experienta?

nadina73 1

19.08.2010, 23:58

nu ma lasat sa pun decat 4 fsuper

Julie 1

20.08.2010, 07:10

Nadina, nu-i bai!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcințele cu cartofi, la tigaie

de RODIMUR 8

pe 18.09 la 15:13

Sote de ciuperci pleurotus - Rețeta simplă și savuroasă

pe 18.09 la 11:14

TOP
utilizatori

Rocsi

1210 puncte

oanapl

1067 puncte

vasimur

213 puncte

RODIMUR

154 puncte

mihaelar63

117 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]