Foi cu miere de albine si crema de zahar ars

de Angelina_Elena in Prajituri, 5 Apr 2013 | 11027 vizualizari

COMENTARII (38)

Rocsi 1

05.04.2013, 21:11

Cat de buna este

Tuxedo 1

05.04.2013, 22:31

mor de pofta!

Angelina_Elena 1

05.04.2013, 23:55

Adriana, ma bucur ca iti place!

Angelina_Elena 1

05.04.2013, 23:55

Rocsi

Angelina_Elena 1

05.04.2013, 23:55

Gabriela!

Angelina_Elena 1

05.04.2013, 23:56

multumesc Ruxy!

silvia1 1

15.04.2013, 20:45

fara amidon se poate? tava de cit sa fie?

Angelina_Elena 1

15.04.2013, 22:22

Silvia daca nu ai amidon, poti sa folosesti faina, iar foile le-am copt intr-o tava cu dimensiunea de 34/26 cm

silvia1 1

16.04.2013, 20:42

ok. merici. Foile pe dosul tavii?

Angelina_Elena 1

29.04.2013, 13:15

Da Silvia, foile se coc pe dosul tavi si scuze de intariere!!

Panacris 1

03.08.2013, 12:55

Angelina_Elena 1

08.08.2013, 17:00

Krystyan Trendy 1

10.11.2013, 12:29

mmm...o bunatate

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

pe 06.06 la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

pe 06.06 la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

pe 06.06 la 10:12

Salată cu cartofi noi la cuptor - Rețeta gustoasă și plină de savoare

pe 05.06 la 08:10

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Budinca braziliana