Fasole cu ciolan afumat

de Rocsi in Mancaruri cu carne, 14 Iun 2010 | 5735 vizualizari

COMENTARII (14)

ela 1

14.06.2010, 23:50

Rocsi 1

14.06.2010, 23:51

si la mine in farfurii ai ajuns?...multumesc de furculite k stiu k sunt de la tine...te serveam si fara ele k iti dadeam eu

ela 1

14.06.2010, 23:52

am venit dupa miros

Rocsi 1

14.06.2010, 23:52

ce miros dezvoltat ai...ai plamanii dezvoltati

ela 1

14.06.2010, 23:55

am rinita alergica si simt orice miros,daca vine cineva in casa in lipsa mea imediat simt ,sunt mai rau decat cainii simt orice miros,l-am exasperat pe cristi

Rocsi 1

14.06.2010, 23:57

esti durere ...tu esti genul vezi tot,auzi tot,simti tot...nu poate face omul ceva fara sa stii tu

ela 1

14.06.2010, 23:58

exact chiar asa

Rocsi 1

15.06.2010, 00:00

nu esti buna la casa omului...k stii prea multe

ela 1

15.06.2010, 00:03

cam asa ceva

Rocsi 1

15.06.2010, 00:04

nu e bineacu ma gandeam sa te servesc cu un frappe dak ai terminat de mancat..ce zici?

Ina 1

15.06.2010, 08:42

Uff, prea multa fasole am papat zilele astea ...

Sylvia 1

15.06.2010, 15:25

Una din retetele mele preferate

nadina73 1

15.06.2010, 17:15

sper ca nu a papat ela ca pe e o doare fiereasuper bun 5 furcu

Rocsi 1

15.06.2010, 17:44

si mie imi place sylvia dar numai fasolea ...eu la capitolul afumaturi stau mai greu nu prea imi permite organismul...sigur ti-a pastrat si tie ela...multumesc fetelor

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu prune - Rețeta simplă și delicioasă

ieri la 07:30

Ghiveci de legume cu cârnați afumați - Rețeta savuroasă de toamnă

pe 15.09 la 08:23

Prajitura rasturnata cu prune, pere si banane - Reteta savuroasa cu fructe

de oanapl 8

pe 14.09 la 17:37

Hotdog la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 12.09 la 16:13

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1210 puncte

oanapl

1067 puncte

vasimur

213 puncte

RODIMUR

154 puncte

mihaelar63

117 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ghiveci de legume cu carne de vita-“Munazaleh”