Dulceata de cirese

de andreea_angelo in Dulceata / Gem, 16 Iun 2012 | 4231 vizualizari

COMENTARII (16)

MotanLaOale 1

16.06.2012, 23:29

andreea_angelo 1

16.06.2012, 23:34

MS

Bucataras 1

17.06.2012, 08:45

cum se face sterilizarea?

Alinutza80 1

17.06.2012, 11:05

Bya Ralu 1

17.06.2012, 11:24

Geanina87 1

17.06.2012, 11:49

diaconta 1

17.06.2012, 12:22

foarte buna

andreea_angelo 1

17.06.2012, 12:27

am pus capacele la borcane,le-am asezat in tava cu distanta intre ele sa nu fie lipite si le las pana vad ca incepe sa fiarba un pic dulceata,dupa ce am inchis cuptorul las borcanele acolo pana se racesc.

Rocsi 1

17.06.2012, 13:02

Foarte buna!

mamaieelena 1

17.06.2012, 13:47

bun,bun

Lau 1

17.06.2012, 15:59

foarte buna

andreea_angelo 1

17.06.2012, 16:55

multumesc fetelor!!!

gbrlcostache 1

18.06.2012, 13:23

si dulceata de visine , tot asa se face?

andreea_angelo 1

18.06.2012, 22:24

Probabil,nu stiu inca,astept sa se coaca visinile,cred ca trebuie mai mult zahar

Bya Ralu 1

28.06.2012, 20:31

si eu vreau un borcan

andreea_angelo 1

30.06.2012, 21:04

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 21:36

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

pe 24.10 la 16:29

Sandwich cu șnițel și sos chimichurri - Savoare și aromă într-o rețetă rapidă

pe 24.10 la 11:26

Chiftele de pui la cuptor în stil turcesc - Super rapide, aromate și delicioase

pe 23.10 la 10:34

Tartă cu cremă de lămâie și lapte condensat - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 22.10 la 11:19

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]