Drob de miel

de Anamaria7 in Aperitive / Garnituri, 27 Apr 2011 | 6501 vizualizari

COMENTARII (12)

Lau 1

27.04.2011, 14:40

MotanLaOale 1

27.04.2011, 14:51

Cris2711 1

27.04.2011, 17:29

adry88 1

03.06.2011, 15:29

deyutzky 1

17.04.2012, 00:15

ce bine arata

iry-gabriela 1

17.04.2012, 05:46

Sidy 1

17.04.2012, 07:04

Tn singur fir de ceapa verde si unul de usturoi???
Nu e putin la atata compozitie ?

dorin 1

17.04.2012, 09:12

an drob nu se pune salanina!!!!!!!!!!si daca ai ceapa verde nu vad rostul celei albe?????

diaconta 1

17.04.2012, 09:23

Hristos a Inviat!!!!
Daca-i reteta mamei,sunt convinsa ca-i foarte buna
asa are si mama reteta ei.
cativa ani am incercat sa facem cum am mai auzit pe la altii si nu ne-a reusit.anul asta a zis mama "fac asa cum stiu eu dintotdeauna" si s-a dovedit ca avea dreptate,am avut din nou pe masa un drob foarte bun

kukibella 1

17.04.2012, 11:35

Panacris 1

17.04.2012, 15:02

Arata bine drobul tau, dar sunt de acord cu Dorin,fara slanina in drob, eventual se poate pune putina carne mai grasa (de pe gat) fiarta de miel, si multa verdeata (ceapa, usturoi si marar proaspat)!

elucubratiiculinare 1

17.04.2012, 16:17

foarte bun

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de fistic - Deliciu fin si aromat

pe 18.04 la 22:32

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

pe 17.04 la 15:50

TOP
utilizatori

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

UrsanMihaela

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Drob din piept de pui si ciuperci