Dorada cu ghiveci de legume la cuptor

de cristeena20 in Peste, 13 Apr 2013 | 6588 vizualizari

COMENTARII (10)

MotanLaOale 1

13.04.2013, 23:59

jolygina 1

14.04.2013, 00:47

place

Bya Ralu 1

14.04.2013, 07:09

delicios

alilianaa 1

14.04.2013, 08:56

place, place

gaby_gabytza 1

14.04.2013, 11:51

place

Bunica 1

14.04.2013, 12:10

E pesteeeeeeeeeeeee bun!

cristeena20 1

14.04.2013, 12:58

Pentur mine e cel mai bun peste. Nus tiu daca ati incercat...e destul de scump dar e divin, gatit oricum. DAta viitoare vreau s ail fac in crusta de sare..am auzit ca e super asa....

Rocsi 1

14.04.2013, 20:49

Fain!

bucatarasul_romeo 1

19.04.2013, 17:45

DORADA,curatata,nu va chinuiti sa o curata-ti de solzi.
multa sare grunjoasa pe ea,pana nu se mai vede dorada.orata in italiana.
incinge gratarul bine
pune dorada pe el si o lasi pana sarea devine maronie.
o intorci o singura data.si executi operatiunea ,fara a o lasa la fel de mult ca pe cealalta parte.totusi sarea trebuie sa devina ca o crusta.
se poate servi....
cu o saramura
cu mujdei si mamaliguta
cu cartofi natur
in fiecre dintre cazuri,crusta se da jos innainte de a fi servita.daca ai musafiri importanti o faci tu ,ca si gazda.in familie o poate face fiecare singurel.
recomand niste patrunjel tocat marunt,marunt ,pt ornament si gust.
pofta buna.

cristeena20 1

19.04.2013, 21:52

Da...stiu modula sta de a face dorada...sau in crusta de sare la cuptor...

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]