Desert prajitura negresa

de Irina in Prajituri, 6 Noi 2013 | 122370 vizualizari

COMENTARII (59)

Irina 1

12.11.2013, 10:34

Teo

Irina 1

12.11.2013, 10:37

Ruxy

Pushaa 1

12.03.2014, 13:06

miha22 1

21.05.2014, 12:05

ce smantana ai folosit pt glazura ??
lichida, dulce sau normala ?? si cu cata grasime ??

Irina 1

21.05.2014, 15:57

miha22, de obicei folosesc ce smantana am in casa, nu tin cont ca e cu 10% grasime sau mai mult...si cat se poate de normala.

reisnaor_2006 1

24.11.2014, 07:54

munteanu_olimpia 1

22.01.2015, 12:44

Oferta anului, acum pentru toti! De ce veti gasi din ce in ce mai des aceasta oferta de lucru? Pentru ca noi suntem cei mai seriosi! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: [email protected]

monik80 1

14.03.2015, 20:06

Delicios

Rahela Velicu 1

11.02.2016, 11:56

Cea mai buna

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Muschiulet de porc cu gnocchi si mazare

de Rocsi 9

ieri la 21:02

Gustare cu chipsuri, brânză și miere - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 08:10

Ruladă de dovlecei cu cremă de brânză și șuncă - Aperitivul gustos de vară

pe 15.07 la 09:49

Tartă Caprese - Simplă, rapidă și gustoasă

pe 14.07 la 10:06

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Negresa ca la mama acasa