Desert prajitura Krantz

de vio_dreams in Prajituri, 15 Noi 2013 | 156403 vizualizari

COMENTARII (30)

vio_dreams 1

17.11.2013, 22:17

Laura nu stiu ce sa zic, poate crema de oua nu ai lasat-o suficient pe foc? Sau ai adaugat galbenusurile fierbinti peste unt?
Mie mi-a iesit destul de tare , se observa onsistenta cremei in fotografii, am intins-o cu ajutorul unui cutit.
La mine pe blog am pus si link catre reteta de unde m-am inspirat, acolo pare chiar mai compacta crema decat la mine.
Mai vazusem aici pe bucataras reteta Gabitzei care are si lapte in crema si pare destul de tare si lav ea.

Mitinita 1

11.12.2013, 20:22

Ce ma bucur ca te-am descoperit Bine ca am aflat ca esti si tu aici De acum ne auzim mai des

korina 1

21.12.2013, 14:43

buna,praf de copt nu se pune deloc?

korina 1

21.12.2013, 23:09

n am mai avut rabdare sa astept raspunsul,asa k am facut o asa cum era scris, si trebuie sa va spun ca a iesit foarte buna,a devenit preferata familiei,e chiar usoara de preparat,va multumesc mult pt reteta asta minunata!

Panacris 1

19.02.2014, 13:32

Delicioasă!

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prăjitură cu gem și nucă - rețetă de post