Desert pasca traditionala cu branza

de RODIMUR in Dulciuri, 7 Apr 2018 | 4902 vizualizari

COMENTARII (35)

Gherca Daniela 1

07.04.2018, 19:19

RODIMUR 1

07.04.2018, 19:34

Mulțumesc, Daniela!

navidad_2017 1

08.04.2018, 14:32

Ce frumusete! ... si fara doar si poate, o bunatate! Da-da, acestea sunt reteta si fotografia pe care spera sa le gaseasca aici, "cautatoril" de pretutindeni, ai unei retete de Pasca Romaneasca (si nu ptr "gateau au chocolat", "cheese pudding", "Käsekuchen" samd)! Totul este exact asa cum trebuie: si compozitia, si proportia coca/umplutura, si forma (pastrata perfect si dupa coacere), si gradul de rumenire... si ca de obicei: si introducerea + tips-urile... Iar imaginea principala ar putea ilustra perfect termenul de "Pasca Romaneasca" in Wikipedia din toate limbile Pamantului!

RODIMUR 1

08.04.2018, 15:07

O, vă mulțumesc din suflet, Navidad pentru aceste aprecieri care mă onorează! Cât despre gust, este exact așa cum îmi place mie, iar aluatul, moale și pufos, nu incomodează, ci nuanțează gustul dulce-sărat al umpluturii. Nu-mi laud creația, așa cum facem, de obicei, ca să-i convingem pe cei mici să mănânce, ci descriu exact ce simt eu...

Rocsi 1

09.04.2018, 21:43

Ai pregatit o pasca traditionala tare frumoasa si cu mare drag, se vede asta!

RODIMUR 1

09.04.2018, 22:05

Mulțumesc frumos, Rocsi! Da, m-am străduit să fac și o astfel de pască, pentru că se încearcă întoarcerea la tradiții...

dantes 1

12.04.2018, 17:07

Buna!

RODIMUR 1

12.04.2018, 18:02

Mulțumesc frumos, Dante!

elucubratiiculinare 1

15.04.2018, 09:10

RODIMUR 1

15.04.2018, 09:59

Mulțumesc, Mihaela!

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Desert tarta cu ciocolata si pere