Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de Bunica in Bulion, 17 Iul 2009 | 20176 vizualizari
ANCA 1
Bunica, azi facem si noi o transa! doar ca am mai putine rosii, si ca sa nu se strice, prefer sa le fac suc, sper sa nu-mi iasa prea sarat..
Bunica 1
Anca, cel mai bine este sa faci in cantitate mica. Fierbe repede si nu stai prea mult in bucatarie. Ai grija sa-l pui repede in "scutece"dupa ce l-ai pus in sticle( sa-l infasuri in ceva gros). Spor la treaba!
Gata, mi-a iesit ieri o sticla de 750 ml si un borcam de 800 grame...asa am facut, le-am pus imediat in prosop si asa au stat pana azi dimi!
Esti fericita. Bravo ! Ce se face in casa e sfant.
Adele 1
TRIMITE COMENTARIU
de RODIMUR 8
de Bucataras 8
de Gherca Daniela 5
de oanapl 8
de Constelatialeu 9
de Retete_gustoase 1
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
la 10:09
la 09:18
ieri la 09:47
pe 30.10 la 10:53
de Caty 3
pe 29.10 la 20:42
de Rocsi 9
8 comentarii
4 comentarii
8 voturi
7 voturi
6 voturi
MotanLaOale
RODIMUR
Rocsi
Daciana - Bucataria_cu_Mirodenii 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
heera 1
adinabalerina79 1
Rocsi 9
1360 puncte
mihaelar63 9
203 puncte
Valclaudia 9
200 puncte
Sidy 1
103 puncte
Andra_Constantinescu 6
84 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de simona72 8
de Oana 9
de Panacris 9
de mihaelar63 9
de madi_marin 7
de Razvan Constantinescu 1
de AlexTeacher 1
de - Andreea - 7
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!