Crenvursti fierti "Ceva bun"

de Gusti in Aperitive / Garnituri, 29 Ian 2010 | 25083 vizualizari

COMENTARII (35)

gaby_duceag 1

17.04.2010, 10:31

buna dimineata!acum am papat si-am baut si cafeaua da' vin maine la voi

ela 1

17.04.2010, 10:31

nu ies prea aromati?

ela 1

17.04.2010, 10:33

buna-dimineata,gaby,sa iti fie de bine,o cafea as bea si eu,bucataras aveai tu o cana speciala,serveste-ne te rog,e o idee buna de dimineata sa pui langa cremvurstii astia aromati

iSyc 1

17.04.2010, 10:38

@ela : pierd vremea

gaby_duceag 1

17.04.2010, 10:43

ms ela.fac eu

ela 1

17.04.2010, 10:47

ms gaby,ca dupa bucataras,pot sa astept,uitasem ca este zgarcit,cum el singur se lauda mai sus bucataras sper ca nu te-ai suparat pe mine ca vad ca nu spui nimic

FlyingRoo 1

22.04.2010, 01:06

Incerca sa-i fierbi in bere neagra (gen Guinness), n-o sa regreti

AnyCostescu 1

07.02.2013, 13:25

- Andreea - 1

09.07.2013, 18:05

Nu e chiar penibil avind in vedere ca multi ii fierb doar in apa...Fara un plus de gust !!!

MirceaFiligeanu 1

11.11.2017, 01:20

Aiurea..in cautarea unei postari cu target. Am fiert crenvursti in toate felurile posibile si nu exista absolut nici o diferenta de gust in afara prepararii lor native din fabrica. Cei mai buni sunt acei fierti in apa fara condimente si alte lucruri care le altereaza provinienta. Daca sunt crenvursti buni vor fi geniali doar fierti corect si cu un mustar clasic oldschool fara pic de arome cu consistenta de 60-70% din boabe. Se gaseste la 2-3 lei in orice supermarket, secretul mustarului fiind: cu cat este mai ieftin, cu atat este mai natural si gustos

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă -  Irezistibil de gustoasă

ieri la 11:29

Cremă de brânză cu măsline și usturoi - Rețeta de aperitiv rapid și savuros

pe 10.12 la 10:54

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

pe 09.12 la 08:48

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]