Creier de porc pane

de violeta30 in Mancaruri cu carne, 12 Sep 2021 | 5916 vizualizari

COMENTARII (6)

Gherca Daniela 1

13.09.2021, 16:29

katty 1

13.09.2021, 19:27

Ksenya 1

14.09.2021, 08:13

Panacris 1

14.09.2021, 09:24

Rocsi 1

16.09.2021, 19:20

LucianC 1

04.10.2021, 12:15

Îmi cer scuze că intervin la această rețetă, care nu este altceva, decât creier crud, în scoarță de pesmet.
Pentru pregătirea corectă a creierului, trebuiesc urmați obligatoriu, următorii pași:
- se spală creirul,
- se curăță de pielițe,
- se ține în apă cu sare, 20 de minute pentru eliminarea sângelui.
- se fierbe 20 de minute în apă care conține sare, oțet, piper, foi de dafin, morcov, ceapă și a fiert în prealabil 15 minute.
- se portionează se formează și se prăjește
Simplu și sănătos!
Mult succes!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mango si pralina cu alune de padure - Reteta delicioasa de casa

pe 12.10 la 09:44

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]