Cornuri infoiate

de ionela2682 in Dulciuri, 15 Mai 2011 | 4833 vizualizari

COMENTARII (33)

Rocsi 1

15.05.2011, 21:47

am vazut o reteta asemanatoare in cartea de aperitive ce a aparut vineri cu ziarul adevarul..acolo scria sa o intinzi si impaturesti de vreo 5-6 ori si de fiecare data sa o tii la rece..oricum arata tare bine cornurile

LUK 1

15.05.2011, 22:33

super

Lau 1

16.05.2011, 08:18

bunee

divainbucatarie 1

16.05.2011, 09:03

ionela2682 1

16.05.2011, 09:36

MotanLaOale 1

16.05.2011, 09:46

lilik 1

16.05.2011, 15:12

super

ionela2682 1

16.05.2011, 15:26

Mersi fetelor!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

ieri la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

ieri la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:25

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]