CORNULEȚE DE POST

de Panacris in Dulciuri, 20 Dec 2015 | 7062 vizualizari

COMENTARII (22)

Adele 1

20.12.2015, 16:10

Delicioase

Bya Ralu 1

20.12.2015, 16:11

bune

Ina 1

20.12.2015, 16:14

bune-ar fi

Constelatialeu 1

20.12.2015, 16:27

Bune si astea !

Geanina87 1

20.12.2015, 16:28

Merisor 1

20.12.2015, 16:33

Yummm! ~

CameliaR 1

20.12.2015, 16:37

Yamiii, vreau si eu!

-Licurici- 1

20.12.2015, 16:37

mmmm.... delicioase!

T I M E A 1

20.12.2015, 16:50

mmm, bune,bune

MotanLaOale 1

20.12.2015, 17:03

bune bune

mirela0911 1

20.12.2015, 17:12

Foarte bune sunt!

Valclaudia 1

20.12.2015, 17:13

ce apetisante-s!

Bunica 1

20.12.2015, 17:13

Bune cornulețe!

Ela68 1

20.12.2015, 17:25

suuuper

tarasmariana 1

20.12.2015, 17:31

Foarte bune!

Sim0na 1

20.12.2015, 17:35

Nu te mai oprești?!

Rocsi 1

20.12.2015, 20:04

Cat de fragede sunt cornulete de post cu bors!

diaconta 1

20.12.2015, 20:52

Bine ca ai facut multe

MOKUSKA 1

20.12.2015, 22:18

Gherca Daniela 1

21.12.2015, 09:53

tare bune!-bd

martzisor 1

21.12.2015, 13:56

buna,am incercat reteta si nu mi-a iesit in imagini arati ca pui unt sau margarina iar in reteta scrie doar ulei mi-a iesit un aluat care nu poate fi lucrat in nici un fel pare prea uleios iar faina am pus deja cca 800 g si tot nu se vede nici o schimbare ma poti ajuta cu vreo sugestie?

Panacris 1

21.12.2015, 20:05

Bună Mărtzișor Da, am pus o bucată de margarină, rectific acum rețeta. De aceea pun și poze intermediare Aluatul e întradevăr lipicios, un pic mei greu de rulat, eu am scris făină cât cuprinde, cca. 500 g, dar poate fi mai multă, acum depinde ce fel de căni ai folosit, sper că nu de ceai căni mai mari de cafea, de cca. 200 ml. Șu pune făină, cât cuprinde, până obții un fel de aluat de genul langoșilor/scovregilor ( nu găsesc în profilul tău în ce zonă locuiești ) Succes!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de fistic - Deliciu fin si aromat

pe 18.04 la 22:32

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Galuste Somloi "a la housy"