Condiment universal din ierburi uscate (pregătit acasă)

de Zamfira in Mancaruri cu carne, 29 Noi 2015 | 5469 vizualizari

COMENTARII (20)

Valclaudia 1

29.11.2015, 17:05

faina treaba! Bravoo!!

Zamfira 1

29.11.2015, 17:06

Multumesc Claudia!

Bya Ralu 1

29.11.2015, 17:15

super

Zamfira 1

29.11.2015, 17:17

Bya

Adele 1

29.11.2015, 17:18

Bravo ai facut ceva fain

Zamfira 1

29.11.2015, 17:20

Adele

MotanLaOale 1

29.11.2015, 17:36

Constelatialeu 1

29.11.2015, 17:53

Te-ai apucat de ierburi...

Zamfira 1

29.11.2015, 18:01

Motan

Zamfira 1

29.11.2015, 18:01

Cleme ierburile sunt bune daca nu le fumezi ))))

mirela0911 1

29.11.2015, 18:02

Bune condimentele astea!

Zamfira 1

29.11.2015, 18:11

Mirela

MOKUSKA 1

29.11.2015, 18:44

Rocsi 1

29.11.2015, 19:06

Un amestec fain!

CameliaR 1

29.11.2015, 19:50

Zamfira 1

30.11.2015, 10:32

Multumesc fetelor!!!!

miki_a 1

30.11.2015, 13:18

Nu sunt adepta plicurilor (de nici un fel)! Foarte buna sugestia ta !

Zamfira 1

30.11.2015, 13:38

Multumesc Ela. In reteta ma refer strict la acele condimente care au destinatii fixe, gen: pentru carne de porc, pentru gratar, pentru sarmale...asa ceva sigur e sare colorata. Multumesc pentru apreciere!!!!

Gicuta 1

03.12.2015, 09:14

Zamfira 1

03.12.2015, 17:27

Gicuta

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâinici fără frământare - Super simple și gustoase

ieri la 11:02

Rulouri cu brânză feta și spanac - Savuroase și ușor de făcut

pe 04.11 la 07:19

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

pe 03.11 la 10:41

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]