Ciorba radauteana

de Rocsi in Ciorbe, 26 Mai 2012 | 16306 vizualizari

COMENTARII (46)

Panacris 1

26.05.2012, 21:38

Delicioasa!

ela 1

26.05.2012, 21:40

de cand spun ca fac si eu...

gaby_duceag 1

26.05.2012, 21:53

Intr-o oala punem cam 6 litri de apa si dam drumul la piept .-aici e de Dia ))))))))))))

Geanina87 1

26.05.2012, 21:54

Sunt innebunita dupa ciorba radauteana,doar ca eu o fac putin diferit,dar sunt sigura ca si a ta e delicioasa

ela 1

26.05.2012, 22:01

Gaby

Angelina_Elena 1

26.05.2012, 22:04

foarte buna

MotanLaOale 1

26.05.2012, 22:14

buna buna

Rocsi 1

26.05.2012, 22:26

Multumesc mult pentru aprecieri
-Vezi prin retetele mele Gabytza si pe Dia o aduc pe site sa nu va fie dor de ea de asta

Anamaria Cook 1

26.05.2012, 22:30

delicioasa

diaconta 1

26.05.2012, 23:12

ce ciorbita buna

diaconta 1

26.05.2012, 23:13

gaby_d
26.05.2012, 21:53

Intr-o oala punem cam 6 litri de apa si dam drumul la piept .-aici e de Dia
Da di ce? ca io nu-i dau drumu' nicari

T I M E A 1

26.05.2012, 23:16

dia

diaconta 1

26.05.2012, 23:29

Timea,repejor ma introduce Gaby in problema cand e vorba de prostii
habar n-am de ce,ca io nici nu ma gandesc la asa ceva

T I M E A 1

26.05.2012, 23:32

pai se pare ca pe langa ea tu esti capul rautatilor! vezi ce renume ti-ai facut sau ti-a facut ?

deyutzky 1

27.05.2012, 10:52

ador aceasta ciorbita

iry-gabriela 1

27.05.2012, 11:00

si buna si satioasa

mirela0911 1

27.05.2012, 11:01

Imi place!

RuxyRux 1

27.05.2012, 11:04

E cea mai delicioasa!

Rocsi 1

27.05.2012, 12:04

Ma bucur mult ca va place!! O duminica frumoasa!

Rocsi 1

27.05.2012, 12:04

Dia nu stiu de ce te-a bagat..

puidebucatar 1

27.05.2012, 13:04

wau...smintina trebuie sa suporte 4-5 clocote,hm,smitina se pregateste la foc mic si mestecind lent ,altfel se brinzeste...

gaby_duceag 1

27.05.2012, 13:05

puidebucatar, smantana cu 25%grasime nu se branzeste in ciorba.

puidebucatar 1

27.05.2012, 13:08

oricum, pentru ingrendiente "no comment",sint cele necesare unei ciorbe radautene,

puidebucatar 1

27.05.2012, 13:12

gaby_d ,sint deacord,nici un fel de smantina nu se branzeste fie si de 5% si de 25% grasime,dar,numai daca este pregatita la foc mic...

diaconta 1

27.05.2012, 13:12

Gaby,poate Puidebucatar e la dieta(ca si mine) si nu foloseste smantana asa grasa

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de pui