Ciorba de perisoare din pasare, acrita cu corcoduse

de anuta in Ciorbe, 18 Iun 2019 | 2101 vizualizari

COMENTARII (14)

RODIMUR 1

19.06.2019, 09:30

N-am acrit niciodată cu corcodușe, așa că aș gusta neapărat, nu numai de curiozitate, dar și pentru că-mi plac perișoarele...!

Rahela Velicu 1

19.06.2019, 09:56

O bunatate! Asa facea bunica ciorba, acrita cu corcoduse

MotanLaOale 1

19.06.2019, 09:59

mirela0911 1

19.06.2019, 10:47

Ce buna trebuie sa fie!

vasimur 1

19.06.2019, 12:09

dantes 1

19.06.2019, 12:47

Buna!

anuta 1

19.06.2019, 14:20

Panacris 1

19.06.2019, 20:09

Rocsi 1

19.06.2019, 20:54

Eu mereu mananc ciorbele acrite cu bors, asta probabil pentru ca sunt moldoveanca si pentru ca, asa m-am obisnuit, dar ciorba ta este tare apetisanta!

anuta 1

19.06.2019, 22:11

Buna Rocsi si la noi in Dobrogea tot cu bors de tarate se acresc dar daca iti permite sanatatea ,daca nu alegem si alte variante cum sunt corcodusele,zeama de varza ,agurida(struguri verzi)zarzare.Se prepara ca un nectar si se tin la frider si folosesti cand este nevoie.Oricum o ciorbita este buna daca o acresti cu orice,numai zeama sa fie!

anuta 1

19.06.2019, 22:11

RuxyRux 1

19.06.2019, 22:32

Grozav de buna arata Anuta!

RuxyRux 1

19.06.2019, 23:09

Cand eram copil, ne duceau parintii in Moldova, in zona Onestiului, la niste rude si acolo ciorbele se acreau cu corcoduse, eu sa fiu sincera nefiind obisnuita, nu-mi placeau, mama le acrea ori ca in Ardeal cu otet, smantana si rosii, ori cu bors( invatase de la tata care era moldovean). Asa cum bine zici, poti acri cu orice, zeama sa fie!

anuta 1

19.06.2019, 23:36

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

ieri la 08:34

Maritozzi – Chifle italiene umplute cu frisca

pe 08.04 la 17:05

Covrigi de post - Crocanti la exterior si cu miez pufos

de laura_n 7

pe 08.04 la 16:14

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de rata cu suc de rosii si taitei