Ciorba de perisoare din carne de vita

de mamaieelena in Vita, 4 Iun 2012 | 11883 vizualizari

COMENTARII (30)

Mitinita 1

04.06.2012, 21:01

de cand n-am mai mancat

Lau 1

04.06.2012, 21:06

gustoasa

Anamaria Cook 1

04.06.2012, 21:07

Am facut si eu nu de mult dar parca as manca iar cand am vaxut poza asta

mirela0911 1

04.06.2012, 21:10

Buna ciorbita!

T I M E A 1

04.06.2012, 21:13

buna, buna

Bya Ralu 1

04.06.2012, 21:28

trebuie incercat si cu varianta asta

Bucataras Medi 1

04.06.2012, 21:42

imi este pofta de ciorbica asta.....mmm.

mamaieelena 1

04.06.2012, 22:24

mitinita multumesc

mamaieelena 1

04.06.2012, 22:24

sufletista multumesc

mamaieelena 1

04.06.2012, 22:25

gatitcuspor multumesc

mamaieelena 1

04.06.2012, 22:25

mirela multumesc

mamaieelena 1

04.06.2012, 22:25

timea multumesc

mamaieelena 1

04.06.2012, 22:25

gurita_ta multumesc

mamaieelena 1

04.06.2012, 22:26

medioto multumesc

MotanLaOale 1

04.06.2012, 22:41

iry-gabriela 1

04.06.2012, 22:51

buna ciorbica

MonaMimi 1

04.06.2012, 23:21

buna buna ciorbita

mamaieelena 1

04.06.2012, 23:22

MotanLaOale multumesc

mamaieelena 1

04.06.2012, 23:22

iri multumesc

mamaieelena 1

04.06.2012, 23:22

mon multumesc

_Alina_ 1

05.06.2012, 08:12

Foarte buna!

mamaieelena 1

05.06.2012, 10:38

rhapsody multumesc

kukibella 1

05.06.2012, 10:38

mena29 1

05.06.2012, 11:13

Mamaie,ciorba de perisoare este printre preferatele mele!

Rocsi 1

05.06.2012, 11:15

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crema de zahăr ars - Deliciu fin și aromat

ieri la 11:52

Plăcintă cu brânză sărată - Rețeta super rapidă și gustoasă

ieri la 09:21

Dovlecei umpluți cu brânzeturi - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 22.05 la 09:55

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

pe 21.05 la 10:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de perisoare a la grec