Ciorba cu taitei si praz

de Bya Ralu in Ciorbe, 16 Dec 2015 | 5613 vizualizari

COMENTARII (53)

mirela0911 1

16.12.2015, 20:11

Delicioasa ciorba!

Gherca Daniela 1

16.12.2015, 20:27

buna, buna!

Bya Ralu 1

17.12.2015, 00:46

multumesc buni

Bya Ralu 1

17.12.2015, 00:46

vladimir

Bya Ralu 1

17.12.2015, 00:47

multumesc mirela

Bya Ralu 1

17.12.2015, 00:47

daniela

dantes 1

17.12.2015, 06:24

Buna!

Gicuta 1

17.12.2015, 09:21

Rocsi 1

17.12.2015, 10:52

Imi cam face cu ochiul ciorbita ta

miki_a 1

17.12.2015, 11:19

Intr-adevar, iese o supa foarte buna si consistenta in albumine din aceste bucati de carne!

Bya Ralu 1

17.12.2015, 12:03

dantes

Bya Ralu 1

17.12.2015, 12:03

gicuta

Bya Ralu 1

17.12.2015, 12:03

mikisor

Geanina87 1

17.12.2015, 20:12

Bya Ralu 1

17.12.2015, 20:14

reisnaor_2006 1

19.12.2015, 09:43

Panacris 1

19.12.2015, 10:01

mihaelar63 1

19.12.2015, 11:40

Faina supa !!!!

Bya Ralu 1

19.12.2015, 13:05

roxana

Bya Ralu 1

19.12.2015, 13:05

cristina

Bya Ralu 1

19.12.2015, 13:05

mihaela

Anett 1

20.12.2015, 23:06

Bya Ralu 1

21.12.2015, 20:16

Lina24 1

12.01.2016, 09:50

Arata asa de bine ca deja mi s-a facut foame.

tina58 1

12.01.2016, 19:14

Nu comentez gustul ciorbei, dar sa folosesti si taietei si zdrente de ou nu mi se pare ok. Folosesti zdrentele de ou atunci cand nu ai in casa taietei sau fidea, sau pur si simplu vrei sa o faci cu zdrente, asa ca si una si alta in aceeasi ciorba mi se pare mult.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos de merișoare - Ideal atât pentru fripturi, cât și pentru deserturi delicioase

pe 13.12 la 12:56

Pâine de casă - Rețeta delicioasă cu unt

pe 13.12 la 09:39

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]