Choux à la crème

de alice_ciobanu in Prajituri, 4 Aug 2011 | 10455 vizualizari

COMENTARII (28)

housy 1

05.08.2011, 11:15

deci DA!! bravo!! buna idee...imi plac la nebunie, la fel ca si eclerele, dar totusi niciodata nu m-am incumetat sa fac...poate k de acum inainte dupa ce am citit reteta ta... pofta aaaaaaaam!!!!!

alice_ciobanu 1

05.08.2011, 14:29

fetelor, dupa cum v-am mai zsi...trebuie sa le incercati a le face in bucataria proprie. Nu-i mare bai.
Totul e sa le lasi la foc bun, pt ca altfel ies cleioase inauntru. Simusai nu deschizi usa de la cuptor timpul indicat...nici daca ia foc bucataria )
Housy....incearca
va pup pe toate...ca de mare ajutor imi sunteti!

deyutzky 1

05.08.2011, 22:24

mmmm cum arataaa

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

File de cod cu rosii cherry la tigaie

de Caty 3

ieri la 20:11

Brioșe cu căpșuni și ciocolată albă - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 09:27

Chiftelute de cartofi - Gustoase si usor de facut

pe 30.07 la 12:45

Castraveți murați pane - Aperitiv crocant și delicios

pe 30.07 la 08:37

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert negresa cu ciocolata, frisca si sos de zmeura