Chisăliţă

de Sidy in Sosuri, 21 Iul 2011 | 9377 vizualizari

COMENTARII (10)

aziz 1

21.07.2011, 08:15

nu se pune zahar?cum o intrebuintezi?

MotanLaOale 1

21.07.2011, 08:28

excelenta pentru diabetici

Ina 1

21.07.2011, 11:38

am auzit, dar nu stiam ce este, exact....

Lau 1

21.07.2011, 13:19

Sidy 1

21.07.2011, 15:48

Aziz....nu se pune zahar( dar daca tu vrei poti pune) sunt dulci prunele...
Se papa cu carne rasol si cartofi piure...

aziz 1

21.07.2011, 16:34

aha interesant

jolygina 1

02.09.2011, 17:38

pentru iarna nu am stiut ca se pot pune dar si bunica mea face chisalita dar sa mancam in acel moment in ea
foarte interesanta ideea

Mitinita 1

04.09.2011, 14:35

super reteta,au si asiaticii ceva asemanator si se foloseste tot pe langa carne

Criss 1

15.09.2011, 14:39

Arata bine. Eu credeam ca asa se face magiunul, numai ca se fierbe mai mult. Spre rusinea mea nu stiam ce e chisalita.

babi5 1

27.08.2013, 16:46

Mama mi-ai adus aminte de anii copilariei cita mai mincam cu pine de casa calda

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura cu pișcoturi și cremă cu Nutella - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 10:16

Mini pancakes cu mere - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 03.06 la 10:38

Ciulama din piept de pui, cu ciupercuțe și smântână - Gustoasă si rapidă

de RODIMUR 8

pe 02.06 la 15:33

Pate cremos de ton - Rețeta super rapidă și gustoasă

pe 02.06 la 12:01

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu prune si mascarpone - Desert delicios de toamna