Chiftele de broccoli cu parmezan

de Bya Ralu in Aperitive / Garnituri, 27 Mar 2016 | 5076 vizualizari

COMENTARII (37)

Lau 1

27.03.2016, 16:05

INTERESANTE

Bya Ralu 1

27.03.2016, 16:08

multumesc lau

Bucataras Monica 1

27.03.2016, 16:37

Cat de bine arata !

Bya Ralu 1

27.03.2016, 16:46

multumesc

AndrutzaP 1

27.03.2016, 16:46

Foarte buneee!

Bya Ralu 1

27.03.2016, 16:46

multumesc andrutza

Rahela Velicu 1

27.03.2016, 16:54

gustoase!

Constelatialeu 1

27.03.2016, 16:59

Ai umblat la parmezanu meu....

cristeena20 1

27.03.2016, 17:08

bune!!!

Bya Ralu 1

27.03.2016, 17:15

noiinbucatarie

Bya Ralu 1

27.03.2016, 17:15

da cleme

Constelatialeu 1

27.03.2016, 17:22

vaiiiiiiiiiiiiiiiiiiii si eu ce mai mananc?

elucubratiiculinare 1

27.03.2016, 17:26

foarte dragalase

gaby_duceag 1

27.03.2016, 17:30

mirela0911 1

27.03.2016, 17:31

Imi place!

MotanLaOale 1

27.03.2016, 17:51

Dulciuri cu Georgiana 1

27.03.2016, 17:53

Imi plac mult !

Ina 1

27.03.2016, 17:54

Rocsi 1

27.03.2016, 18:51

Cris2711 1

27.03.2016, 18:59

ioi dar ce papa bun

CameliaR 1

27.03.2016, 19:02

Ce bine arata!

Merisor 1

27.03.2016, 19:10

Ce combinatie interesanta!

Bya Ralu 1

27.03.2016, 19:56

multumesc pentru aprecieri!

Bya Ralu 1

27.03.2016, 19:56

meri au fost super bune,azi am facut din conopida cu legumele de mai sus,bune si astea

deyutzky 1

27.03.2016, 20:09

gust si eu ca tare bine arata!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pasca poloneza in 2 culori

de oanapl 8

ieri la 14:02

Bomboane cu nucă de cocos și zmeură - Desert super rapid și delicios

pe 09.05 la 09:58

Clătite spaghete cu ciocolată și fructe - Desertul rapid și ingenios care te va cuceri

pe 09.05 la 09:43

Tocăniță cu carne de porc - Gust și savoare într-o rețetă simplă

pe 09.05 la 09:26

Chec cu căpșuni și ciocolată albă - Desertul pufos și aromat

pe 08.05 la 08:12

TOP
utilizatori

Rocsi

1543 puncte

vasimur

1192 puncte

RODIMUR

221 puncte

Sidy

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Biscuiti aperitiv, cu sunca presata si cascaval