Ardei copti in otet pentru iarna

de MotanLaOale in Muraturi, 15 Sep 2014 | 16402 vizualizari

COMENTARII (23)

Merisor 1

15.09.2014, 14:37

Ce buni vor fi la iarna!

Adele 1

15.09.2014, 14:54

MOKUSKA 1

15.09.2014, 15:30

Constelatialeu 1

15.09.2014, 16:30

MotanLaOale 1

15.09.2014, 16:32

Multumesc

Valclaudia 1

15.09.2014, 18:31

super! Bravo Motanel

Lavinia 1

15.09.2014, 18:54

noi am pus la congelator dar sunt minunati si asa

MotanLaOale 1

15.09.2014, 18:54

Rocsi 1

15.09.2014, 20:22

Foarte buni la iarna!

T I M E A 1

15.09.2014, 20:49

harnic Motan

Ksenya 1

15.09.2014, 21:08

deyutzky 1

15.09.2014, 21:36

MotanLaOale 1

15.09.2014, 22:28

Multumesc

Gherca Daniela 1

15.09.2014, 23:26

MotanLaOale 1

15.09.2014, 23:49

Panacris 1

16.09.2014, 22:03

Sigur o să țină! Dar mi se pare cam mult lichid ptr 3 borcane Și ai omis esențialul usturoiul

diaconta 1

16.09.2014, 22:31

MotanLaOale 1

16.09.2014, 22:44

Cristina, am un anti usturoi langa mine si a trebuit sa renunt. Pun eu in salata mea la iarna. Lichidul este proportia pentru 1 litri de otet. Se face proportional pentru cat ai nevoie. Este otetul "meu" de 20 de ani, il folosesc la toate mutaturile de iarna in otet, si tin 2 ani!

MotanLaOale 1

16.09.2014, 22:44

Dia

reisnaor_2006 1

24.09.2014, 13:40

asta da reteta

MotanLaOale 1

24.09.2014, 14:04

Rahela Velicu 1

27.07.2021, 23:55

MotanLaOale 1

28.07.2021, 00:26

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

ieri la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

Covrigi cu semințe, fără dospire - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 16.05 la 10:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sfecla rosie la otet