A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Tamago kake gohan (Orez cu ou crud...

Postat de: Satisfyyourcravings in Aperitive / Garnituri

Se amesteca orezul cu Furikake si se imparte intre doua boluri. Se sparg cate 2 oua in fiecare bol si se adauga cate 1/2 lingura sos de soia in fiecare.  Se serveste ca atare sau se toarna...Citeste continuarea

Tamagoyaki (Omleta asiatica)

Postat de: Satisfyyourcravings in Aperitive / Garnituri

Se bat ouale impreuna cu sarea si laptele. Se strecoara printr-o sita fina, apoi se amesteca cu restul ingredientelor. Se unge o tigaie antiaderenta cu foarte putin ulei si se incalzeste la foc...Citeste continuarea

Tort Trei Ciocolate

Postat de: AndrutzaP in Torturi

Blat.  Separam oualele. Galbenusurile se freaca bine cu uleiul, pana ajung cremoase. Albusurile se bat spuma tare cu un praf de sare. Apoi adaugam galbenusurile si mai mixam putin. Faina,...Citeste continuarea

Tiramisu reţetă originală

Postat de: Adi75 in Dulciuri

Tiramisu reţetă originală Gălbenușurile se mixeaza cu mascarponele si jumătate din cantitatea de zahar (60 gr ), albușurile se bat spuma cu praful de sare si cealaltă jumătate de zahar...Citeste continuarea

Tigara comestibila si ceasca de cafea

Postat de: epurasha2bb in Dulciuri

Mai intai topim untul de cacao care are timp de topire foarte mic, se pune borcanelul intr-un vas cu apa fierbinte si se lichefiaza rapid.Sau se razuieste si se topeste in craticioara la bain...Citeste continuarea

Tarta cu pere "Bourdaloue"

Postat de: ctlina in Dulciuri

Se prepară perele:  se curata de coaja, se taie în jumătati si se curata de cotor. Le punem intr-o cratita,se adaugă zahărul și vanilia si se acoperă cu apă. Se aduce la...Citeste continuarea

Tort Boston

Postat de: aliliana in Dulciuri

Untul se aduce la temperatura camerei. Cand este suficient de moale, se taie cuburi si se pune intr-un bol. Cu mixerul se aereaza putin, dupa care incepem sa adaugam zaharul lingura cu lingura,...Citeste continuarea

Tort cu crema de lapte

Postat de: Meea in Torturi

   Lista de ingrediente corespunde unui singur tortulet. Pentru  blat ,mixam albusurile spuma tare apoi adaugam zaharul si mixam in continuare pana cand se formeaza o bezea tare...Citeste continuarea

Tocanita italiana cu carne de porc,...

Postat de: Satisfyyourcravings in Porc

Se incalzeste cuptorul la 190 de grade Celsius.  Se curata ceapa si se taie in 8. Se spala prazul si se taie rondele, impreuna cu usturoiul. Se incalzeste o oala potrivita si pentru...Citeste continuarea

Tarta cu spanac, branza si rosii...

Postat de: GeorgianaGrigorescu in Aperitive / Garnituri

Pentru blat am pus intr-un vas oul, untul, malaiul si am framantat adaugand treptat apa si faina pana am obtinut un aluat nu foarte tare.Introducem aluatul la rece pana pregatim umplutura....Citeste continuarea

Tarte cu ton si oua

Postat de: rocsi_1612 in Aperitive / Garnituri

Foietajul il lasam la dezghetat, dar in frigider, pentru ca se lucreaza mai usor daca este rece. Mozzarella o taiem cubulete. Tonul il scurgem de sucul propriu si il facem bucatele cu...Citeste continuarea

Tarta spiralata cu legume...de post

Postat de: Angelica in Mancaruri de post

1.Ungem cu ulei o tava rotunda sau ovala, inclusiv pe pereti. 2.Decongelam aluatul foietaj, il taiem in forma ovala mai mare cu vreo 3-4 cm. decat tava si il asezam in tava. 3.Tapetam si...Citeste continuarea

Trandafiri din foietaj cu bacon si...

Postat de: panacris in Aperitive / Garnituri

 Aluatul de foietaj se lasă la dezghețat, apoi se întinde pe masa de lucru, se unge cu un strat subțire de muștar clasic, apoi se așează feliile de bacon, peste ele feliile de...Citeste continuarea

Taitei cu piept de rata in sos...

Postat de: Satisfyyourcravings in Rata

Se amesteca carnea de rata cu sosul Teriyaki si se lasa la marintat minim 30 de minute. Se incalzeste un wok la foc mare. Se adauga uleiul de  susan  si cel de floarea soarelui, apoi...Citeste continuarea

Toast picant cu ciuperci, Kale,...

Postat de: Satisfyyourcravings in Sandvisuri

Se indeparteaza piciorusele ciupercilor si se pastreaza pentru alta ocazie.  Se adauga palariile ciupercilor intr-un bol, impreuna cu rosia/rosiile taite logitudinal in jumtatati, 1...Citeste continuarea

Tortul meu Snickers

Postat de: GeorgianaGrigorescu in Torturi

Pentru blat mixam albusurile spuma, adaugam zaharul si mixam pana se topeste. Amestecam faina cu nuca macinata si praful de copt. Peste albusurile spuma adaugam putin cate putin din amestecul de...Citeste continuarea

Tocana taraneasca din muschiulet de...

Postat de: simona72 in Porc

Muschiuletul se spala, se tamponeaza cu servetele de bucatarie si se taie in bucati. Pulpa de porc sau baconul, se taie in feliute si se caleste in 2-3 linguri ulei de masline la foc iute pana se...Citeste continuarea

Taitei orientali cu carne de porc

Postat de: Satisfyyourcravings in Porc

Se acopera carnea cu piperul Szechuan. Se hidrateaza ciupercile in apa fierbinte cateva minute, se scurg si se toaca. Se incalzeste un wok la foc mare. Se adauga uleiul de susan si cel de...Citeste continuarea

Tort "Camasa"

Postat de: Geanina87 in Torturi

Blat : Separam albusurile de galbenusuri. Albusurile si un praf de sare se bat spuma, apoi punem si zaharul putin cate putin, mixand in continuare pana devine o spuma lucioasa. Mixam putin si...Citeste continuarea

Tarta cu urzici

Postat de: sufletista in Aperitive / Garnituri

Intr-un vas amestecam faina cu sarea,piperul,praful de copt si facem o gaura in mijloc,adaugam untura la temperatura camerei,ouale batute si incepe sa framantam un aluat omogen(daca este nevoie...Citeste continuarea

Tocana olteneasca din maruntaie de...

Postat de: merisor67 in Pui

Măruntaiele de pui folosite de mine, au fost de la niște pui crescuți la curte și au fost împănate cu grăsime, de aceea nu vedeți în lista de ingrediente și grăsime, le-am...Citeste continuarea

Tortilla de patatas

Postat de: Camy_gby in Aperitive / Garnituri

Cartofii se curata de coaja, se taie fasii subtiri sau cubulete si se pun la prajit impreuna cu ceapa tocata, intr-o tigaie pe care se aseaza un capac. Ouale se sareaza, se pipereaza si se bat...Citeste continuarea

Tort Floarea Soarelui cu crema de...

Postat de: deyutzky in Dulciuri

Incepem cu crema: Punem apa cu zaharul intr-o oala la fiert, iar cand atinge punctul de fierbere adaugam grisul in ploaie si amestecam continuu pana cand compozitia se leaga si devine ca o...Citeste continuarea

Taco cu somon si iaurt mentolat

Postat de: Satisfyyourcravings in Jamie Oliver

Se presara bucatile de somon cu mixul de condimente, evitand pielea si se ung cu ulei, sare si piper.  Se prajesc intr-o tigaie antiaderenta la foc mediu, cu pielea in jos, 8-9 minute,...Citeste continuarea

Tarta cu dovlecel, rosii si ceapa...

Postat de: merisor67 in Mancaruri de post

Pentru aluat, punem într-un vas pasta de roșii cu uleiul și apa minerală, adăugăm un praf sare, praful de copt și bicarbonatul și  le amestecăm energic, pentru a se desface...Citeste continuarea

Tort de mere

Postat de: eumimi in Torturi

Se curata merele si se taie felii. Se unge tava cu 2 linguri de ulei, se asaza merele, se presara 5 linguri de zahar si se baga la cuptor 15 – 20 de min. Cand sunt gata se presara...Citeste continuarea

Tarta cu ficatei de pui

Postat de: GeorgianaGrigorescu in Aperitive / Garnituri

Pentru aluat  amestecam toate ingredientele framantand cu mana.Aluatul nu trebuie sa fie foarte tare.Introducem aluatul la frigider pana pregatim umplutura. Spalam bine ficateii si ii...Citeste continuarea

Tortellini de casa cu spanac si sos...

Postat de: AndrutzaP in Mancaruri de post

   Faina se amesteca cu un praf de sare si se intinde pe o suprafata de lemn (este important sa nu fie rece). Se face o gropita in mijocul fainii si se puna jumatate din cantitatea de...Citeste continuarea

Tort de biscuiti

Postat de: caroline in Dulciuri

Punem intr-un bol untul, adus la temperatura camerei si il frecam bine cu zaharul pudra pana devine o crema.   Separat biscuitii ii rupem bucati potrivite ca marime si ii punem intr-un...Citeste continuarea

Tocana de legume cu orez si ciuperci

Postat de: susu in Mancaruri de post

Ciupercile nu se curata de pielita doar se spala de pamant dupa care se toaca marunt. O parte din ceapa se toaca marunt si cealalta se macina la masina de tocat. Ardeii se curata de seminte si...Citeste continuarea

Tarta cu spanac si branza

Postat de: momo121 in Aperitive / Garnituri

Spanacul proaspat il spalam bine cu apa rece, eu am luat frunzulita cu frunzulita pentru fi sigura ca nu mai are pamant, apoi il oparim catva minute in apa cu sare. Intr-o tigaie calim ceapa...Citeste continuarea

Tigaie calda de ciuperci si mamaliguta

Postat de: privatelaura in Mancaruri de post

Spalam bine ciupercile, apoi le lasam in strecuratoare, la scurs. Punem la incalzit un vas cu apa, un strop de sare grunjoasa si lasam sa fiarba. Cand atinge punctul de fierbere, adaugam...Citeste continuarea

Tarta din cartofi cu legume si...

Postat de: Valclaudia in Aperitive / Garnituri

Spalam cartofii si ii fierbem in coaja pana patrunde usor furculita in ei. Dam drumul cuptorului la 180 grade. Curatam cartofii de coaja, ii taiem rondele si ii aszam in tava rotunda...Citeste continuarea

Tort aniversar 2 ani de bucataras

Postat de: Adele in Dulciuri

Pentru inceput se pregateste blatul, se separa ouale, galbenusurile si albusurile in doua vase, dupa care se mixeaza cu praf de sare albusurile pana devin spuma, se mixeaza si galbenusurile cu...Citeste continuarea

Tarta tatin

Postat de: aalliinnaa07 in Dulciuri

Masa: Intr-un bol punem faina, construim un "vulcan", iar in mijloc adaugam untul in bucati (untul sa fie la temperatura camerei), oul, apa si sarea. Amestecam ingredientele pana cand...Citeste continuarea

Tort aniversar I <3 T ~ 9 ANI

Postat de: TAB1TA in Torturi

Am preincalzit cuptorul la 180° (foc mediu). Am tapetat o forma de tort cu unt si faina. Am batut ouale cu un praf de sare, am adaugat galbenusurile si am amestecat usor. Am frecat...Citeste continuarea

Tocanita de ciuperci de post

Postat de: Monica1997 in Mancaruri de post

Se toaca marunt ceapa si se pune la calit intr-o tigaie, dupa ce aceasta devine "sticloasa", se adauga ardeii si morcovii tocati si ei cubulete impreuna cu utina apa si se lasa la fiert....Citeste continuarea

Tortulet din foi de placinta cu...

Postat de: simona72 in Torturi

Foile de placinta le-am lasat sa se dezghete la temperatura camerei. Le-am desfacut si cu varful unui cutit bine ascutit am decupat dupa o forma rotunda de tort foile de placinta. Am luat cate 2...Citeste continuarea

Tort cu cirese si nuci

Postat de: TAB1TA in Torturi

Mai intai am scos samburii de la cirese, iar apoi am presarat faina peste ele. Am separat albusurile de galbenusuri. Am batut albusurile cu un praf de sare pana s-au intarit, apoi am adaugat...Citeste continuarea

Tortellini cu spanac si sos de rosii

Postat de: eumimi in Mancaruri de post

Se fierb tortellini pentru 10 minute, conform instructiunilor de pe punga. Se caleste o ceapa taiata cat mai marunt impreuna cu rosiile taiate cubulete mici in ulei incins. Se adauga sare...Citeste continuarea

Tocanita cu ghebe si ciuperci la...

Postat de: rocsi_1612 in Slow Cooker

Ghebele le spalam bine si le lasam in apa rece la desarat. Schimbam apa, cam o data la jumatate de ora. Dupa ce s-au desarat, le tocam, dar nu foarte marunt. Ciupercile le scurgem de zeama, le...Citeste continuarea

Tort cu crema de ciocolata

Postat de: Meea in Torturi

Blatul: Cuptorul meu nu coace prea bine asa ca eu  a trebuit sa fac blaturile pe rand (in numar de 3). Asadar pentru primul blat mixam spuma tare albusurile. Separat,mixam galbenusurile cu...Citeste continuarea

Tort de mere umplute cu gem de...

Postat de: merisor67 in Slow Cooker

Decojim merele, le scoatem cu grijă cotoarele și le așezăm în vasul aparatului slow cooker Crock-Pot , tapetat cu hârtie de copt. În interiorul merelor, punem mai...Citeste continuarea

Tocanita de legume cu carne de iepure

Postat de: Pungasa_Rogue in Iepure

Iepurele se portioneaza in 6 bucati, iar rinichii se taie pe jumatate de-a lungul. Se spala carnea, se da cu sare si se presara cu boiaua de ardei, apoi se pune intr-o tigaie incapatoare si se...Citeste continuarea

Tort Bunica

Postat de: Ela68 in Torturi

1. Se mixeaza galbenusurile cu zaharul pana ce isi dubleaza volumul, apoi se adauga nucile macinate, cacaoa si pesmetul. Separat se bat albusurile cu zaharul si cand s-a format bezeaua, omogenizam...Citeste continuarea

Tarta cu fructe de padure

Postat de: Dya in Dulciuri

Se cerne făină, se adaugă ouăle, zahărul şi untul. Se presară bicarbonatul şi drojdia. Se toarnă apa şi se frământă un aluat elastic, nelipicios. Se ţine la rece...Citeste continuarea

Tarta cu ciuperci si ceapa rosie

Postat de: epurasha2bb in Aperitive / Garnituri

Prima data se pregateste aluatul amestecand toate ingredientele intr-un castron. Aluatul trebuie sa iasa de consistenta moala si modelabila a unei plastiline, iar culoarea este un galbui placut ca...Citeste continuarea

Tort Tiramisu reţetă

Postat de: CameliaComan in Dulciuri

Tiramisu reţetă originală Mod de preparare blat: Mixam ouale cu zaharul pana se deschid la culoare si isi tripleaza volumul. Amestecam faina cu cacaoa iar apoi o cernem. Punem cate 1-2...Citeste continuarea

Tort Mady

Postat de: merisor67 in Torturi

Pentru blat, se mixeaza albusurile spuma cu un praf de sare, apoi se adauga treptat zaharul si zeama de lamaie si se mixeaza la treapta maxima, pana cand se obtine o bezea ferma. Se scoate...Citeste continuarea

Tort cremes

Postat de: amalia01 in Torturi

Separi galbenusurile de albus.  Amesteci galbenusurile cu 200 g zahar si 4 plicuri de zahar vanilat, pana cand devin spumoase.  Adaugi amidonul si laptele, alternativ, ...Citeste continuarea

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcinte întoarse cu dovlecei și brânză de capră - Rapide și grozav de gustoase

pe 08.09 la 07:47

Prăjitură cu prune - Desertul delicios de toamnă

pe 06.09 la 09:41

Cookies cu Oreo - Desertul delicios și fraged pe care îl vei adora

pe 06.09 la 09:10

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]