A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Iahnie de fasole la ceaun

Postat de: adriana65 in Porc

Mai intai faceti un foc bun pentru a obtine jaratic cat mai mult. Dupa aceasta operatiune adaugati numai cate un lemn pentru a intretine jaraticul cat mai aspru. Deasupa lui, pe suporti, instalati...Citeste continuarea

Iepurasi coconasi de Pasti

Postat de: Bucataras in Dulciuri

In mijlocul gramajoarei de faina facem o scobitura. Dizolvam drojdia cu 2 linguri de zahar si 2 de lapte. Apoi turnam in scobitura si amestecam cu putina faina, acoperim cu un servet si lasam 10...Citeste continuarea

Icre de crap delicioase

Postat de: Bunica in Crap / Caras

Tips: Daca aveti icre abia scoase din peste, trebuie sa le lasati trei-patru zile in frigider cu putina sare si ulei. Daca le cumparati din supermarket atunci nu e nevoie de aceasta operatiune....Citeste continuarea

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu caise în blat - Super pufoasă și aromată

ieri la 09:06

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]