Mamaliga

de Pasiune pentru bucatarie in Aperitive / Garnituri, 5 Feb 2010 | 16337 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • faina de porumb
  • apa
  • sare
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mamaliga:

Se pune apa la fiert cu sare,iar cand fierbe in clocot se adauga putina faina si se amesteca energic.Se mai lasa putin la fiert,apoi se mai adauga faina si tot asa pana incepe sa se desprinda de pe peretii vasulu.Se rastoarna mamaliguta(daca e mai mare)sau se pune cu o lingura in farfurie si se modeleaza!

POFTA BUNA!!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Mamaliga" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

Pasiune pentru bucatarie 1

06.02.2010, 11:25

daca este prea moale mai pui putin faina,pana incepe sa se desprinda dupa vas

Pasiune pentru bucatarie 1

06.02.2010, 11:27

Asa este Miha,am vazut eu ca lipseste si m-am gandit la fetele care nu stiu sa faca si cauta cum cautam eu acum ceva timp

adry88 1

07.07.2011, 11:13

buna

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crostini cu ciuperci - Gustarea crocantă plină de savoare

ieri la 08:45

Brioșe cu măsline și brânzeturi - Aperitivul super gustos și rapid

pe 16.06 la 09:24

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

Cremșnit fraged - Rețeta delicioasă și ușor de făcut

pe 13.06 la 11:01

Paste cu ciuperci și parmezan - Rețeta gustoasă și rapidă

pe 13.06 la 08:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mamaliguta aperitiv