Cartofi aurii

de La Ancuta in Aperitive / Garnituri, 21 Noi 2010 | 5311 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 cartofi mici
  • 4-5 linguri ulei de masline
  • boia
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi aurii:

Se curata cartofii si se taie felii mai groase si se pun la fiert in apa cu sare. Nu se lasa pana sunt foarte moi.

Se scurg de apa si se condimenteaza cu sare, piper si boia. Se pun la prajit in ulei de masline. Se intorc usor, ca sa nu se zdrobeasca.

Se servesc ca si garnitura la fripturi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi aurii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mango si pralina cu alune de padure - Reteta delicioasa de casa

pe 12.10 la 09:44

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]