raus

1

Bucataras
incepator

Braila

Bucataras din 16.11.2010

RETETE9
PRIETENI4
Retete / Peste

Macrou afumat

In Peste la 8 Ian 2011

cu o zi inainte,macroul se curata de mate,de sange si de pielitze. se spala bine si se sareaza. se adauga si condimentul...cam un plic la 10 pesti. a doua zi se infige in carlige  fiecare macrou prin ochi si se baga si cate un departator de coaste ca sa se patrunda la interior....

Saramura de peste

In Peste la 21 Noi 2010

Pestele se curata,se spala dar nu se sareaza si se lasa la scurs.Se incinge plita sau un disc cu picioare si se presara sare grunjoasa.Cand plita frige foarte tare,se aseaza pestele si se frige pe ambele parti.Separat se fierbe apa(cam 2 litri) cu cimbrul si ardeii.Cand a clocotit,se adauga...

Afisate 1 - 2 din 2 retete    
Horosmopul tau de astazi:

Balanta

“Vraişte” este parola zilei. Repet-o de fiecare dată cînd nu cunoşti răspunsul unei întrebări, dar şi atunci cînd vrei să-ţi impui punctul de vedere. “Şefu’, ce facem cu facturile-alea neplătite?” Vraişte! Din punct de vedere sexual, treburile stau la fel.

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]