Bun venit!LOGIN • CONT NOU
9
BucatarasSuprem
Bucuresti
Bucataras din 08.02.2011
Șira spinării curățată și tranșată în bucăți mari se pun într-un vas încăpător. Toate mirodeniile se adaugă într-un vas, se completează cu ulei, vin și se amestecă energic, apoi se toarnă peste carne. Se acoperă și se lasă la odihnă de dimineața...
publicat la 28.03.2025
publicat la 20.02.2025
publicat la 18.02.2025
Valurile zilei sunt prielnice, soarele e pe cer, atmosfera e perfecta, stelele sunt aliniate pentru succes, iar tu esti la fel de nedumerit.
Voturi:41
Voturi:23
Voturi:24
In cont 38
Set de 2 decojitoare universale de legume
Unghiera BISALUO
Pensula de patiserie
Termometru cu ecran LCD
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
la 09:27
de Retete_gustoase 1
ieri la 12:45
ieri la 08:37
pe 29.07 la 08:35
pe 28.07 la 09:06
5 comentarii
4 comentarii
3 comentarii
6 voturi
4 voturi
MotanLaOale
RODIMUR
Bucataras
alexandra20 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Madda 1
Rocsi 9
1282 puncte
RODIMUR 8
1106 puncte
vasimur 4
157 puncte
Valclaudia 9
100 puncte
MotanLaOale 8
52 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Friptura de ied cu capere, ciuperci marinate si sparanghel
Șira spinării curățată și tranșată în bucăți mari se pun într-un vas încăpător. Toate mirodeniile se adaugă într-un vas, se completează cu ulei, vin și se amestecă energic, apoi se toarnă peste carne. Se acoperă și se lasă la odihnă de dimineața...