nana

1

Bucataras
incepator

Cluj-Napoca

Bucataras din 15.02.2010

RETETE9
PRIETENI12
Retete / Dulciuri

Desert prajitura Fanta

In Prajituri la 19 Mai 2019

Blatul: Albușul se amesteca bine pana devine tare (cu sare), și se da la frigider. Gălbenușul și zaharul se bat bine pana devine cremos, pui uleiul in fir subtire. Faina, cacao și praful de copt se amesteca și apoi se pun peste crema de galbenus și amesteci bine, apoi unești cu...

Desert prajitura/tort cu morcovi

In Prajituri la 19 Mai 2019

Se bat ouăle cu zaharul pana se topește zaharul, se pune uleiul in fir subțire (se amesteca continuu), apoi se adauga restul ingredientelor (la final se adauga faina). Se pune foaie de copt intr-o tava rotundă (cu marginile detașabile) și se toarnă compoziția. Se da la cuptor 55 min,...

Tort racoros - de Sf.Mihail si Gavril

In Torturi la 8 Noi 2011

Frisca : pentru ca am folosit frisca la plic, am preparat-o conform instructiunilor de pe verso si am mai pus in plus 1 pliculet de intaritor de frisca ca sa stea mai bine pe tortulet. Si am pus-o la frigider. Blatul : am separat albusul de galbenus; albusul si zaharul l-am amestecat...

Reteta de preparare a papanasilor cu branza de vaca

In Dulciuri la 18 Feb 2010

Reteta de preparare a papanasilor Prima data pregatesti pesmetul, astfel: iei o cratita, pui putin ulei, lasi sa se incalzeasca dupa care pui pesmetul si il calesti (mestecand tot timpul sa nu se arda), iar la sfarsit pui 1 lingura rasa de zahar si 1 pliculet de zahar vaniliat. Apoi, se lasa...

Prajitura cu mere calite

In Prajituri la 15 Feb 2010

Se curata merele de coaja si se dau prin razatoare, apoi se adauga zahar (dupa gust) si amesteci. Pregatesti o cratita cu un pic de ulei, pui merele (dupa ce le-ai stors), le calesti si apoi le lasi sa se raceasca. Intr-un bol pregatesti compozitia pt aluat, astfel: bati ouale cu zaharul (in...

Afisate 1 - 5 din 5 retete    

Postari recente

publicat la 19.05.2019

Desert prajitura Fanta

publicat la 19.05.2019

Desert prajitura/tort cu morcovi

Horosmopul tau de astazi:

Fecioara

Eşti o stâncă. Eşti de neclintit. Mâna ta dreaptă e un paloş imbatabil Mâna ta stîngă e un sceptru de aur bătut cu diamante. Creierul tău este... (Aici te lăsăm pe tine să completezi, noi ne-am gândit că e prea de tot...)

 
 
 
Camara Bucatarasilor

In cont 12

Vezi mai jos lista de produse din care poti cumpara
Vezi mai multe produse
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]