publicat la 16.05.2014
publicat la 13.05.2014
publicat la 13.05.2014
Activitatea ta de astazi tine de elucidarea misterelor, motiv pentru care vei fi gasit cu buletinul de identitate deschis invers, incercand (nu fara dificultati) sa-ti afli numele.
Bucataras.ro
[email protected]
Ciorba de perisoare
Punem la fiert intr-o oala ,in cantitatea de apa dorita, o bucata cu os cu carne de pui de casa(pt a fi mai gustosa) si cu putina sare Intre timp pregatim amestecul de carne pt perisoare,amestecand 500 g piept cu aproape o legatura de patrunjel tocat(restul il presaram la final in...
Ciorba de pui
Spalam carnea si o punem la fiert cu putina sare, intr-o oala de 4-5 l. Dupa ce nu mai face spuma (pe care o indepartam mereu), iar carnea este aproape fiarta, adaugam ceapa taiata marunt, morcovul si ardeiul taiati marunt (sau dupa preferinta), pastarnacul si telina cubulete si lasam sa...