Ramonaa

1

Bucataras
incepator

Lacrita Mare

Bucataras din 24.09.2013

RETETE10
PRIETENI105
Retete / Dulciuri

Negresa de post cu glazura

In Prajituri la 10 Apr 2016

Pentru aluat se cerne faina intru-n vas, amesteci cu praful de copt, torni apa minerala, adaugi zaharul, uleiul, gemul de prune si cacaua. Amesteci bine toate ingredienetele si pui aluatul intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Coci prajitura in cuptorul preincalzit timp de 35-40 de minute....

Chec simplu

In Dulciuri la 15 Iul 2015

Se separa albusurile de galbenusuri. Albusurile se pun intr-un vas mai inalt, se adauga un parf de sare si se bat bine cu telul (se poate folosi mixer-ul). Se incorporeaza zaharul si se bate in continuare. Se adauga galbenusurile, uleiul si faina amestecata cu praful de copt se amesteca usor cu o...

Rulada simpla cu gem de prune

In Prajituri la 12 Ian 2015

Se separa galbenusurile de albusuri. Apoi se bat albusurile, turnand treptat zaharul si zaharul vanilat, pana cand devin spuma. Se adauga galbeunusurile, pe rand, amestecand. Apoi se adauga faina, amestecand continuu pentru a nu se forma cocoloase. Se tapeteaza o tava cu hartie de copt. Apoi se...

Bilute din biscuiti

In Dulciuri la 1 Ian 2015

Maruntesti biscuitii prin masina de tocat  Freci margarina/untul cu zaharul, cacao, esenta de rom, nucile si biscuitii macinati. Formezi mai apoi bilute din compozitia obtinuta si le treci prin nuca de cocos

Miniclatite

In Dulciuri la 19 Oct 2014

Am pus faina, esenta, zaharul vanilat cu aroma de scortisoara intr-un vas. Am batut oule separat si le-am pus in compozitie si pe urma am pus laptele si le-am frecat pana nu a mai fost nici o cocoloasa.Le am copt pe toate si pe urma le am umplut cu dulceata de prune .

Afisate 1 - 5 din 5 retete    

Postari recente

publicat la 10.04.2016

Negresa de post cu glazura

publicat la 27.03.2016

Fasole batuta de post

publicat la 07.01.2016

Salata de vinete cu ceapa

Horosmopul tau de astazi:

Rac

Pentru ca să nu rămâi de căruţă şi săptămâna asta, va trebui să ţii două pietre în gură de fiecare dată când te sună vreun obsedant. E bine să le fierbi în prealabil. Dacă n-ai prealabil, dă-le un pic prin muştar

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

ieri la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

ieri la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]