Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 29.10.2013
Felia de paine se unge cu crema de branza Ceva fin Delaco. Ardeii se curata de cotoare si se taie rondele, respectiv fasii si se aseaza pe paine. Maslinele fara samburi se taie rondele.
mai multe
publicat la 29.10.2013
Set de cutite si accesorii de bucatarie pentru copii
Set de 2 role de acetat pentru patiserie
Set de 5 duze pentru decorare prajituri
Ciocan pentru carne
Termometru cu ecran LCD
Set de 2 teluri Kasahome
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
la 11:00
ieri la 07:57
de Constelatialeu 9
pe 05.10 la 17:54
de RODIMUR 8
pe 04.10 la 00:41
pe 03.10 la 14:07
de Rocsi 9
7 comentarii
5 comentarii
4 comentarii
6 voturi
5 voturi
Rocsi
CristinaCofetar 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Isabela_C 1
anutz 1
Rocsi 9
1334 puncte
oanapl 8
1000 puncte
mirela0911 8
Sidy 1
200 puncte
vasimur 4
182 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Sendvis cu crema de branza
Felia de paine se unge cu crema de branza Ceva fin Delaco. Ardeii se curata de cotoare si se taie rondele, respectiv fasii si se aseaza pe paine. Maslinele fara samburi se taie rondele.