Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucuresti
Bucataras din 03.09.2009
Se fierbe laptele şi se lasă la răcit doar până este călduţ. Se ia un borcan şi se unge cu lapte acru, lapte prins sau puţină smântână. Se toarnă laptele calduţ în borcane, se pune capacul şi se lasă la temperatura camerei pentru 24 de ore....
publicat la 04.07.2014
publicat la 18.11.2012
publicat la 10.08.2012
Daca cineva rade, razi impreuna cu el! Daca cineva canta, canta impreuna cu el! Daca cineva lucreaza... lasa-l sa lucreze!
Voturi:7
Voturi:46
Voturi:17
In cont 31
Unghiera BISALUO
Pensula de patiserie
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
la 12:56
la 09:39
ieri la 22:24
ieri la 11:14
pe 11.12 la 11:29
4 comentarii
3 comentarii
2 comentarii
5 voturi
4 voturi
RODIMUR
MotanLaOale
brunetica 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Bia27 1
Adele 4
359 puncte
Sidy 1
203 puncte
MotanLaOale 8
169 puncte
miki_a 1
106 puncte
Valclaudia 9
103 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Lapte acru de vacă
Se fierbe laptele şi se lasă la răcit doar până este călduţ. Se ia un borcan şi se unge cu lapte acru, lapte prins sau puţină smântână. Se toarnă laptele calduţ în borcane, se pune capacul şi se lasă la temperatura camerei pentru 24 de ore....