ionix

1

Bucataras
incepator

Bucuresti

Bucataras din 03.09.2009

RETETE353
PRIETENI170
Retete / Mezel de casa

Caltaboş cu jumări~ reţetă ardelenească by mama

In Mezel de casa la 4 Ian 2011

Organele se spală bine în câteva ape reci pentru a scoate tot sângele. Rinichii se taie în două şi iei toate pieliţele de pe el, albul ăla se curăţă. După aia punem organele la fiert şi se dau la răcit după ce au fiert bine. Între timp tăiem carnea...

Cârnaţi de casă

In Mezel de casa la 10 Dec 2010

Maţele după ce au fost curăţate trebuie spălate în câteva ape cu oţet. Carnea care a stat la saramură se curăţă bine de sare şi se şterge de sânge. După aceea dăm toată carnea pe maşina de tocat (mânzatul, carnea de la saramură şi cea afumată)....

Carnati de casa

In Mezel de casa la 15 Dec 2009

Matele se curata de mizerie cu dosul unui cutit iar apoi se spala in mai multe ape. Se lasa din cand in cand matele in apa cu otet si in apa cu bicarbonat. pr ocesul de spalare dureaza cateva ore. E bine sa faceti matele cu o zi inainte de a le umple. Carnea se da...

Afisate 1 - 3 din 3 retete    

Postari recente

publicat la 18.11.2012

Mini-savarine

publicat la 10.08.2012

Cartofi în coajă umpluți

Horosmopul tau de astazi:

Fecioara

Azi esti blanda, grijulie si cu picioarele pe pamant

 
 
 
Camara Bucatarasilor

In cont 15

Vezi mai jos lista de produse din care poti cumpara
Vezi mai multe produse
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

pe 06.06 la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

pe 06.06 la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

pe 06.06 la 10:12

Salată cu cartofi noi la cuptor - Rețeta gustoasă și plină de savoare

pe 05.06 la 08:10

Prăjitura cu pișcoturi și cremă cu Nutella - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 04.06 la 10:16

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]