Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 19.10.2012
Se îndepărtează codițele ciupercilor. Se curăță ciupercile de pieliță și se spală, punându-se la scurs într-o strecurătoare mare. Se condimentează bine fiecare „pălărioară” cu sare, piper și usturoi granulat. Apoi, se taie salamul/...
publicat la 11.11.2012
Voturi:8
Voturi:19
Voturi:49
Cleste pentru bucatarie Lawen, 3 piese
Set de sticla pentru apa calda si 2 huse
Set de 2 incaltatoare
Perie de pantofi
Set de 50 insertii pentru friteuza cu aer si pensula cadou
Tava pentru servire Jalz Jalz
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
pe 06.06 la 13:47
pe 06.06 la 12:34
pe 06.06 la 10:12
pe 05.06 la 08:10
pe 04.06 la 10:16
de RODIMUR 8
4 comentarii
3 comentarii
2 comentarii
4 voturi
3 voturi
2 voturi
vasimur
Bucataras
RODIMUR
adriana_bobu 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
laughylau 1
Rocsi 9
2441 puncte
RODIMUR 8
1145 puncte
Andra_Constantinescu 6
1003 puncte
vasimur 4
238 puncte
Panacris 9
110 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Ciuperci delicioase la cuptor
Se îndepărtează codițele ciupercilor. Se curăță ciupercile de pieliță și se spală, punându-se la scurs într-o strecurătoare mare. Se condimentează bine fiecare „pălărioară” cu sare, piper și usturoi granulat. Apoi, se taie salamul/...