Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Poiana Mare
Bucataras din 14.02.2014
Se freaca uleiul cu zaharul, se adauga cate un ou si se amesteca mereu. Se pune un varf de cutit de amoniac stins, ciocolata maruntita, iar apoi treptat incorporam faina. Se pune in tava gogoloaie mici. Le lasam pana se rumenesc putin.
publicat la 31.01.2016
publicat la 03.05.2014
publicat la 18.02.2014
Ai probleme în carieră? Ieși repede din ea și exploatează altceva. Sau pe altcineva.
Voturi:21
Voturi:75
Voturi:16
In cont 2
Ciocan pentru carne
Set de 3 palnii JJYHEHOT
Set de 50 insertii pentru friteuza cu aer si pensula cadou
Set de 2 rasnite pentru mirodenii Liagué
Set de 2 role de acetat pentru patiserie
Set de 250 forme pentru briose
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 6
ieri la 10:54
ieri la 10:24
de oanapl 8
pe 06.04 la 20:46
pe 04.04 la 11:47
pe 04.04 la 11:30
5 comentarii
4 comentarii
de Rocsi 9
7 voturi
6 voturi
5 voturi
3 voturi
ahr147
Veronica22 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
MIMI 1
Ghinnni 1
florian 1
bucatelemele 1
Valclaudia 9
1200 puncte
oanapl 8
1155 puncte
Rocsi 9
248 puncte
Gherca Daniela 5
205 puncte
mena29 1
100 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Fursecuri cu ciocolata
Se freaca uleiul cu zaharul, se adauga cate un ou si se amesteca mereu. Se pune un varf de cutit de amoniac stins, ciocolata maruntita, iar apoi treptat incorporam faina. Se pune in tava gogoloaie mici. Le lasam pana se rumenesc putin.