Profil de tavan
22.05.2025 / 10:33
Citeaza
Renovez un spațiu comercial și îmi doresc un design modern, cât mai curat vizual. Aș vrea să evit profilele decorative clasice. Există o alternativă mai tehnică și estetică?

22.05.2025 / 10:35
CiteazaDafur a spus:
Renovez un spațiu comercial și îmi doresc un design modern, cât mai curat vizual. Aș vrea să evit profilele decorative clasice. Există o alternativă mai tehnică și estetică?
Da, o alternativă foarte potrivită este profilul de umbră, folosit adesea în proiectele comerciale moderne. Acesta permite o delimitare clară, dar subtilă între tavan și perete, fără a încărca vizual spațiul. Pe site-ul https://alu-market.ro/catalog/profil-de-umbra găsești exemple de aplicare, modele și instrucțiuni de montaj, inclusiv soluții pentru colțuri sau elemente speciale. Este o alegere profesională ce reflectă atenția la detalii și respectul pentru designul contemporan.

22.05.2025 / 10:37
CiteazaDafur a spus:
Mulți designeri folosesc acest tip de profil în spații comerciale, showroom-uri sau birouri, tocmai datorită aspectului high-end pe care îl oferă. Este o alegere care inspiră încredere și profesionalism clienților.